Na čo sa používa Methohexital?
Na čo sa používa Methohexital?

Video: Na čo sa používa Methohexital?

Video: Na čo sa používa Methohexital?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Júl
Anonim

Methohexital je barbiturát (bar-BIT-chur-ate). Methohexital spomaľuje činnosť vášho mozgu a nervového systému. Methohexital je použité spôsobiť, že zaspíte pred chirurgickým zákrokom alebo iným lekárskym zákrokom.

Rovnako sa ľudia pýtajú, na čo sa používa brevital?

Brevital Sodík (methohexital sodný na injekciu) je barbiturát použité aby ste zaspali pred operáciou alebo iným lekárskym zákrokom. Brevital Sodík sa zvyčajne podáva v kombinácii s inými druhmi anestézie.

Okrem toho môže byť Methohexitalu podaná IM? Methohexital sodík môže byť podávané priamou intravenóznou injekciou alebo kontinuálnou intravenóznou kvapkou, intramuskulárne alebo rektálne (pozri UPOZORNENIA-pediatrické použitie).

Tiež viete, je Methohexital barbiturát?

Methohexital alebo methohexitone (predávaný pod značkami Brevital a Brietal) je liek, ktorý je barbiturát derivát. Je klasifikovaný ako krátkodobo pôsobiaci a má rýchly nástup účinku. Má podobné účinky ako tiopental sodný, liek, s ktorým konkuroval na trhu s anestetikami.

Je brevital analgetikum?

Jedinci tolerantní k alkoholu alebo barbiturátom môžu vyžadovať vyššie dávky barbiturátových anestetík. Barbiturátové anestetiká majú málo analgetikum účinok. Použitie barbiturátových anestetík v prítomnosti bolesti môže spôsobiť vzrušenie {01}.

Brevital.

Droga USA Kanada
Methohexital IV G
Thiopental III G

Odporúča: