Prečo je moja kartónová VR rozmazaná?
Prečo je moja kartónová VR rozmazaná?

Video: Prečo je moja kartónová VR rozmazaná?

Video: Prečo je moja kartónová VR rozmazaná?
Video: MŮJ MATURITNÍ PLES 2024, Jún
Anonim

Zlá kvalita objektívu

Super low end headsety ako Google Kartón používajte veľmi malé šošovky nízkej kvality. To môže často spôsobiť VR vzhľad scén rozmazaný . Rozhodne dostanete, za čo zaplatíte.

Tiež je potrebné vedieť, že VR má byť rozmazaná?

Áno. VR je málo rozmazaný . To sa stane, keď si premiestnite obrazovku vedľa očí a nemá takú hustotu pixelov, aby vám poskytla rovnakú čitateľnosť ako sledovanie obrazovky s rozlíšením 1920 x 1080 z 2 stôp. Zlepší sa to, pretože sa zlepší technológia zobrazovania.

Za druhé, ako opravím dvojité videnie v kartóne Google? Pri pokuse o zobrazenie medzier v VR pomocou nášho Kartón aplikácie, obrázky sa zobrazia mimo stredu.

Ak chcete opraviť tento problém:

  1. Otvorte panel aplikácií.
  2. Vyhľadajte a kliknite na položku Nastavenia.
  3. Posuňte zobrazenie nadol a kliknite na položku Zobraziť.
  4. Kliknite na položku Rozlíšenie obrazovky.
  5. Potom zmeňte rozlíšenie na WQHD (2560 x 1440)
  6. Kliknite na Použiť.

Tiež viete, prečo je VR taká rozmazaná?

Ešte vyšší koniec VR šošovky majú „sladké miesto“, ktoré poskytuje najlepší zážitok zo sledovania. Ak headset nie je správne nastavený, veci môžu vyzerať rozmazaný . Ak nosíte okuliare, môže to tiež skomplikovať veci. Správne umiestnenie náhlavnej súpravy pri nosení okuliarov je často ešte náročnejšie.

Ako opravím náhlavnú súpravu VR?

Ak to chcete urobiť, prejdite na položku Nastavenia a vyberte položku Zariadenia. Potom vyberte PlayStation VR systémový softvér. Ak tvoj náhlavná súprava stále nefunguje, skontrolujte a uistite sa, že svetlo procesora je biele. Ak je červená, vypnite systém, odpojte procesorovú jednotku, znova ju zapojte a skúste zapnúť konzolu aj náhlavná súprava.

Odporúča: