Predáva víno v NC celkové víno?
Predáva víno v NC celkové víno?

Video: Predáva víno v NC celkové víno?

Video: Predáva víno v NC celkové víno?
Video: [СТОЛОВОЕ ВИНО]. Что это значит и можно ли пить? 2024, Júl
Anonim

Užite si doručenie víno , liehoviny a pivo domov alebo do kancelárie pri nákupe prostredníctvom našej aplikácie. Pozývame vás na návštevu jedného z našich Totálne víno A ďalšie obchody v Severná Karolina.

Tiež sa vás pýta, môžete si kúpiť alkohol v Total Wine?

S viac ako 3 000 alkoholmi dostupnými na tomto webe a v typických Totálne víno & Ďalší obchod, ty Nájdeme naše obľúbené produkty v každej kategórii destilátov, vrátane americkej whisky, japonskej whisky, ražnej whisky, single malt Scotch, Bourbon, vodky, ginu, rumu, tequily, mezcal, brandy, cordie a ďalších v každej kategórii.

Okrem toho môžete dostať alkohol dodávaný v NC? An dodávka alkoholu môže len byť doručené skutočnej osobe, ktorá nie je ponechaná na verande, osobe, ktorá má 21 alebo viac rokov. The doručenie vodič musí vizuálne skontrolovať ID príjemcu keby osoba prijímajúca alkohol zdá sa, že má 30 alebo menej rokov.

Následne je otázkou, či Total Wine and More predáva alkohol?

Víno , pivo a alkohol sú tiež predané v supermarketoch, na špecializovaných trhoch, alkohol obchodoch a v menších víno obchodov, existuje však len málo veľkých obchodov v štýle skladu Totálne víno v ktoromkoľvek mieste, kde majú svoje obchody sídlo.

Môžete si objednať víno online v Severnej Karolíne?

Severná Karolina na umožnenie priamej dopravy z Víno . K 1. októbru Severná Karolína bude Pripojte sa k rastúcemu zoznamu štátov, v ktorých sú spotrebitelia môcť zavolajte alebo pošlite e-mail na adresu mimo štátu vinárstvo a mám vína doručené priamo k nim domov.

Odporúča: