Čo je držiteľ tofflemire?
Čo je držiteľ tofflemire?

Video: Čo je držiteľ tofflemire?

Video: Čo je držiteľ tofflemire?
Video: Тренажёр словацкого языка. Урок57. Dlhý. Čerstvé. Učíť sa. Zaujímavé. Čo?..... 2024, Júl
Anonim

Tofflemire (Tiež známy ako Matrix Band Držiak (Matrix Retainer) Matrix Band. Klin. Pás umiestnite otáčaním dlhého gombíka, aby sa zaisťovací zverák posunul úplne nadol k hlave držiaka.

Keď to vezmeme do úvahy, na čo sa používa tofflemire?

Univerzál ( Tofflemire ) maticový systém je použité v Reštaurovania triedy II. Primárnou funkciou matrice je obnova anatomických proximálnych obrysov a kontaktných oblastí. Správne umiestnená matrica by mala: byť pevná voči existujúcej štruktúre zubov.

Na čo okrem vyššie uvedeného slúži matricový pás v zubnom lekárstve? Matice sú umiestnené na interproximálne náhrady, ktoré pomáhajú pri obnove normálnych obrysových a kontaktných oblastí a zabraňujú extrúzii výplňových materiálov do gingiválnych tkanív. Mnoho typov maticové pásy sú k dispozícii na použitie v pediatrii zubné lekárstvo.

Jednoducho povedané, aký je účel klinu v zubnom lekárstve?

Priame obnovy. Kliny . Klinovanie je dôležitou súčasťou výplne zubné lekárstvo : ich hlavné použitie je na prispôsobenie matricového pásu proximálnej časti dutiny. Majú množstvo ďalších použití, ktoré sa tu budú zvažovať. Existuje mnoho typov a veľkostí zubný klin.

Aký je zmysel matice?

Matice sú užitočným spôsobom, ako reprezentovať, manipulovať a študovať lineárne mapy medzi vektorovými priestormi konečnej dimenzie (ak ste vybrali základ). Matice môže tiež predstavovať kvadratické formy (je to užitočné napríklad pri analýze na štúdium hesian matrice , ktoré nám pomáhajú študovať správanie kritických bodov ).

Odporúča: