Koľko stojí kontrola hladu Plexus Slim?
Koľko stojí kontrola hladu Plexus Slim?

Video: Koľko stojí kontrola hladu Plexus Slim?

Video: Koľko stojí kontrola hladu Plexus Slim?
Video: ОБЗОР PLEXUS SLIM 1 МЕСЯЦ 2024, Júl
Anonim

Plexus Slim Hunger Control Náklady

To náklady Ak sa prihlásite na odber, 84,95 dolárov.

Tiež koľko stojí plexus mesačne?

Plexus Štíhly náklady 89,95 dolárov za jednorazový nákup. Ak sa prihlásite do Plexus Tenké predplatné, náklady je 84,95 dolárov za mesiac.

Okrem toho je Plexus zakázaný na Amazone? Plexus zakázaný V Austrálii, na Novom Zélande a v Kanade. Plexus Kapsuly Slim Accelerator a Plexus Balíček Slim Accelerator 3 Day Trial predstavuje vážne riziko pre vaše zdravie a nemal by sa užívať. The Therapeutic GoodsAdministration (TGA) … zistila, že: obsahujú neodhlásené zakázané chemický 1,3-dimetylamylamín (DMAA)

Tiež by ste mali vedieť, pomáha vám Plexus schudnúť?

Plexus Slim je práškový strata váhy doplniť to ty zmiešajte s vodou a vypite. Plexus Tvrdí sa, že Slim vám pomôže schudnúť výrobou ty cítiť sa plnšie. Tiež sa tvrdí, že Pomoc znížiť hladinu cukru v krvi a hladinu cholesterolu. Odporúčaná dávka je jeden nápoj denne, pol hodiny pred jedlom.

Je Plexus schéma?

Plexus Celosvetovo MLM so sídlom v Arizone, ktoré uvádza na trh výživové doplnky, výrobky na chudnutie a výrobky osobnej starostlivosti, sa nazýva spoločnosťou „zdravia a šťastia“a chváli sa tým, že ponúka finančnú slobodu meniacu život nováčikom, ktorí na začiatok musia minúť iba niekoľko stoviek dolárov. zvýšené náklady.

Odporúča: