Sú kalórie z alkoholu uložené ako tuk?
Sú kalórie z alkoholu uložené ako tuk?

Video: Sú kalórie z alkoholu uložené ako tuk?

Video: Sú kalórie z alkoholu uložené ako tuk?
Video: ПРОСТАТА влюблена в ЭТИ продукты! Вредные и Полезные Продукты при Простатите 2024, Júl
Anonim

Zistenia sú nepresvedčivé, pretože alkohol sám ich obsahuje sedem kalórií na gram, ale výskumy to naznačujú alkohol energia nie je efektívne využívaná. Alkohol Zdá sa tiež, že výrazne zvyšuje rýchlosť metabolizmu, čo spôsobuje ďalšie kalórií byť radšej spálený ako uložené v tele ako tučný (Klesges a kol., 1994).

Keď to vezmete do úvahy, absorbujete všetky kalórie z alkoholu?

Trávenie alkohol Je ich sedem kalórií v každý gram alkohol . Asi 20% požitých alkohol je absorbovaný do krvného obehu zo žalúdka. Zostávajúcich 80% dostane absorbovaný v tenkom čreve ako jedlo.

Navyše, odkiaľ pochádzajú kalórie z alkoholu? Alkohol nie je uhľohydrát. The kalórií vo vodke poď iba z alkohol sám. Čistý alkohol obsahuje zhruba 7 kalórií na gram. Sacharidy a bielkoviny obsahujú asi 4 kalórií na gram, zatiaľ čo tuk obsahuje asi 9 kalórií na gram.

Tiež viete, sú kalórie z alkoholu rovnaké ako kalórie z jedla?

Pretože alkohol je vyrobený z cukru alebo škrobu, obsahuje veľa kalórií - sedem kalórií gram v skutočnosti takmer toľko ako čistý tuk! Kalórie z alkoholu sú prázdne kalórií “, nemajú žiadnu nutričnú hodnotu.

Priberáte, keď prestanete piť?

Alkohol má veľa prázdnych kalórií a ťažko ho pije piť ďalších 1000 kalórií denne. Alkohol tiež mení vaše hormóny, takže je ťažšie stratiť hmotnosť . Raz prestaneš piť , je ľahké zhodiť pár kíl celkom rýchlo. Niektorí ľudia však v skutočnosti pribrať raz oni prestať piť.

Odporúča: