Môžem piť čaj so Synthroidom?
Môžem piť čaj so Synthroidom?

Video: Môžem piť čaj so Synthroidom?

Video: Môžem piť čaj so Synthroidom?
Video: Домашний Хлеб "Буханка" в Самодельным Печи из Бочки | Мясо внутри Килограммовых Картошки в Печи 2024, Jún
Anonim

SYNTHROID by mal užívať len s vodou. Urob nezobrať SYNTHROID s kávou alebo čaj.

Tu môžem piť čaj po užití levotyroxínu?

Nápoje obsahujúci kofeín, napríklad kávu, čaj a nejaké šumivé nápoje , môcť znížiť množstvo levotyroxín vaše telo to prijme. Nechajte aspoň 30 minút po užití levotyroxínu pred vami piť ich. Urob nie vziať doplnky stravy obsahujúce riasu, ak ste užívanie levotyroxínu.

Niekto sa tiež môže opýtať, čo sa mám vyhnúť užívaniu levotyroxínu? levotyroxín ↔ jedlo Okrem toho absorpcia levotyroxín môže byť znížená o potraviny ako je sójová múka, múčka z bavlníkových semien, vlašské orechy, diétne vlákna, šťavy obohatené vápnikom a vápnikom. Títo treba sa vyhýbať jedlám ak je to možné, do niekoľkých hodín od podania dávky.

Okrem toho môžete piť a užívať lieky na štítnu žľazu?

Alkohol a štítna žľaza Konzumácia plechovka alkoholu drasticky ovplyvniť to, ako si štítna žľaza funkcie-ako je blokovanie jeho aktivity (1) alebo zníženie hladín hormónov T3 a T4 (2, 3). Nepretržité používanie plechovka alkoholu Výsledkom je syndróm euthyroidného ochorenia (ESS), pri ktorom je rT3 zvýšený a T3 znížený (3).

Aké čaje sú dobré pre štítnu žľazu?

  • Harmanček, šalvia a horský čaj sú spájané s poklesom benígnych a malígnych ochorení štítnej žľazy a tento účinok sa javí ako najsilnejší v prípade harmančekového čaju.
  • Ashwagandha, tiež označovaná ako Withania somnifera a indický ženšen, pochádza z rastliny hluchavky.

Odporúča: