Ako podávate tiamín IV?
Ako podávate tiamín IV?

Video: Ako podávate tiamín IV?

Video: Ako podávate tiamín IV?
Video: Витамин В1-Тиамин 2024, Júl
Anonim

Vstreknite každých 100 mg tiamín , vitamín B1 cez pomaly IV tlačiť. Priebežne IV infúzia: zriediť tiamín , vitamín B1 v kompatibilnom infúznom roztoku. Spravovať rýchlosťou predpísanou lekárom.

Navyše, prečo sa tiamín podáva IV?

Tiamín Injekcia hydrochloridu je účinná pri liečbe tiamín nedostatok alebo beriberi, či už suchej (hlavné príznaky súvisiace s nervovým systémom) alebo mokrej (hlavné príznaky súvisiace s kardiovaskulárnym systémom) odrody.

Niekto sa tiež môže opýtať, koľko mg tiamínu mám užívať? V USA je odporúčaná denná dávka (RDA) vo výške tiamín prijaté ústami je 1,2 mg pre mužov a 1.1 mg pre ženy staršie ako 18 rokov. Tehotné alebo dojčiace ženy akýkoľvek Vek mal by konzumovať 1,4 mg každý deň.

Z toho, môžete tlačiť tiamín?

Intravenózne zatlačiť tiamín v dávkach v rozmedzí od 100 mg do 250 mg možno považovať za bezpečné na podanie a existuje signál, že 500 mg dávky IV zatlačiť tiamín môžu byť bezpečne podávané.

Na čo je tiamín predpísaný?

Tiamín je vitamín B1. Tiamín Nachádza sa v potravinách, ako sú obilniny, celozrnné produkty, mäso, orechy, fazuľa a hrach. Tiamín je dôležitý pri štiepení uhľohydrátov z potravín na výrobky, ktoré telo potrebuje. Tiamín je použité na liečbu alebo prevenciu nedostatku vitamínu B1.

Odporúča: