Majú vaječné rezance nízku glykémiu?
Majú vaječné rezance nízku glykémiu?

Video: Majú vaječné rezance nízku glykémiu?

Video: Majú vaječné rezance nízku glykémiu?
Video: Drhané vajíčko (macramé) - velikonoční dekorace - návod na vyrobení 2024, Jún
Anonim

“ Vaječné rezance ponúkajú širšie spektrum výživy ako bežné cestoviny, vrátane vyššieho množstva bielkovín a esenciálnych aminokyselín, “hovorí Gross pre Yahoo Health. Oni sú tiež nižšie na glykemický index, aby nespôsobili to isté krvný cukor maximá a minima a v dôsledku toho vám poskytnú trvalejšiu energiu.

Môžu týmto spôsobom diabetici jesť rezance?

Shirataki rezance sú úžasné pre cukrovka a kontrolu hmotnosti. A čo viac, bolo preukázané, že znižuje hladinu cukru v krvi po jesť a zlepšiť rizikové faktory srdcových chorôb u ľudí s cukrovka a metabolický syndróm (102, 103, 104, 105).

Po druhé, sú rezance vysoko glykemické? The glykemický hodnoty indexu sa pohybujú od nuly do 100 -- nízka je 55 alebo nižšia, stredná je medzi 55 až 70 a vysoká je 70 alebo vyššie . Rezance s vysoký GI rýchlejšie sa rozpadajú a majú za následok rýchly nárast v krvný cukor úrovne. Pokiaľ ho varíte, kým nie je skutočne dobre uvarený, glykemický index sa zvyšuje. “

Po druhé, aký typ rezancov je vhodný pre diabetikov?

Obaja typu 1 a typu 2 diabetici by si mal vyberať potraviny, ktoré znižujú hladinu cukru v krvi, znižujú hmotnosť, zlepšujú symptómy a pomáhajú im kontrolovať ich cukrovka . Podľa lekárskeho webu Heathline, jedného z najlepší možnosti, ktoré môžu urobiť, sú shirataki rezance , namiesto cestovín s vysokým obsahom sacharidov alebo bežnej ryže rezance.

Aké rezance sú nízkoglykemické?

Ázijské rezance ako hokkein, udon a ryžové rezance majú tiež nízke až stredné hodnoty GI.

Odporúča: