Ako sa píše strach z dlhých slov?
Ako sa píše strach z dlhých slov?

Video: Ako sa píše strach z dlhých slov?

Video: Ako sa píše strach z dlhých slov?
Video: AKO PREKONAŤ STRACH ?? 2024, Jún
Anonim

Hippopotomonstrosesquippedaliophobia je jednou z najdlhších slová v slovníku - a v ironickom zvrate je názov pre a strach z dlhých slov . Sesquipedalofóbia je iný výraz pre fóbia.

Je teda Hippopotomonstrosesquippedaliofóbia skutočným slovom?

Strach z dlhých slov fóbia alebo Hippopotomonstrosesquippedaliofóbia je často považovaný za jokulárnu alebo fiktívnu fóbiu; tak to však nie je a fóbia z dlhých slov je v skutočnosti veľmi reálny a existuje. Oxfordský slovník používa slovo : Hippopotamín označuje „niečo veľmi veľké“.

Navyše, prečo sa strach z dlhých slov nazýva Hippopotomonstrosesquippedaliophobia? Hippopotomonstrosesquipedaliophobia označuje strach z veľkých slov alebo strach z dlhých slov . Ak porušíte slová sesquipedalophobia, potom sa môžete veľa dozvedieť. „Sesqui“znamená v latinčine jeden a pol, „pedál“znamená nohu a fóbia je strach čohokoľvek.

Okrem vyššie uvedeného, čo je feretrofóbia?

Feretrofóbia je jeden taký príšerný strach. Možno ste to videli v American Horror Story: Cult, ak sa pozeráte, ale feretrofóbia je strach zo rakiev, rakiev a z pochovania zaživa.

Ako získate hippopotomonstrosesquippedaliofóbiu?

Je to naučený strach, ktorý pramení z traumatickej udalosti. Väčšina ľudí, ktorí majú hippopotomonstrosesquippedaliophobia netušili, kedy sa ich strach začal alebo čo bolo jeho katalyzátorom. Niektorí z nás však môžu byť náchylnejší na rozvoj fóbie, ak niekto v našej rodine trpel extrémnym strachom z niečoho.

Odporúča: