Môže 1 -ročné dieťa mať bezový sirup?
Môže 1 -ročné dieťa mať bezový sirup?

Video: Môže 1 -ročné dieťa mať bezový sirup?

Video: Môže 1 -ročné dieťa mať bezový sirup?
Video: Как сделать средства для борьбы с простудой, гриппом и многим другим! - 15 средств правовой защиты! 2024, Jún
Anonim

Bábätká môcť vziať 1 /4 – 1 /2 lyžičky bazový sirup za deň na dennú údržbu. V období nachladnutia a chrípky toto môcť zvýšiť na 2-3 krát denne.

Ľudia sa tiež pýtajú, môže 1 -ročný užívať bezový sirup?

Naše prírodne ochutené agáve sirup so skutočným bazy čiernej a vitamín C a zinok neobsahujú drogy, alkohol a farbivá a sú bezpečné pre deti už od 2 rokov rokov starý.

Okrem toho môže 1 -ročné dieťa užívať sambucol? Všetko Sambucol Produkty môcť používať iba u detí, je to však jediný výrobok odporúčaný na použitie u detí mladších ako 3 roky rokov je Sambucol výrobok pre deti.

Navyše, koľko bazy môžem dať svojmu 1 ročnému dieťaťu?

Pokyny. Odporúčané použitie pre dospelých: 1 lyžička denne. Pre deti: Vek 1 -3: 1 /4 čajové lyžičky denne; Od 4 rokov: 1 lyžička denne. Ako ďalšiu podporu môžu využiť dospelí 1 lyžička, 2 krát denne.

Je bazový sirup dobrý pre deti?

Jeden z mojich najobľúbenejších posilňovačov imunity pre deti je bezový sirup . Môže pomôcť skrátiť trvanie a závažnosť prechladnutia a chrípky, je bohatý na antioxidanty a vitamín C a jeho príprava je tak jednoduchá. Toto sirup dokonca robí výživnú polevu na posilnenie imunity na banánové palacinky.

Odporúča: