Čo robiť, ak pacient odmietne užívať lieky?
Čo robiť, ak pacient odmietne užívať lieky?

Video: Čo robiť, ak pacient odmietne užívať lieky?

Video: Čo robiť, ak pacient odmietne užívať lieky?
Video: O. Sukeľ: Prečo lekárnikov trápi spotreba liekov? 2024, Júl
Anonim

Ak oni odmietnuť vziať ich lieky

Ak , z nejakého dôvodu osoba, na ktorej vám záleží, nie je ochotná vziať ich lieky , porozprávajte sa so svojim všeobecným lekárom alebo lekárnikom. Môžu byť schopní navrhnúť formu lieku, ktorá je prijateľnejšia ako tablety

Podobne sa môžeme pýtať, čo sa stane, ak pacient odmietne liečbu?

Okrem toho existuje niekoľko pacientov ktorí nemajú právnu spôsobilosť povedať nie liečenie . Väčšina z nich pacientov nemôže odmietnuť lekárske liečenie , dokonca keby je to život alebo život ohrozujúca choroba alebo zranenie. Ohrozenie komunity: A odmietnutie pacienta lekárskeho liečenie nemôže predstavovať hrozbu pre komunitu.

Môžem tiež odmietnuť užívať lieky? Vo väčšine prípadov: nie. Ak sa vám ponúkne lieky , zvyčajne máte právo odmietnuť a požiadať o alternatívnu liečbu.

Vzhľadom na to, čo môžete urobiť, ak zákazník odmietne lieky?

Ak oni odmietnuť do vziať ich lieky Ak , z nejakého dôvodu osoba, o ktorú sa staráš, nie je ochotná vziať ich lieky, porozprávajte sa so svojim všeobecným lekárom alebo lekárnikom. Môžu byť schopní navrhnúť formu medicína to je prijateľnejšie ako tablety.

Aké je 7 práv pacienta?

Aby sa zabezpečila bezpečná príprava a podávanie liekov, sestry sú vyškolené na precvičovanie „ 7 práv “podávania liekov: správny pacient , správny droga, správny dávka, správny čas, správny trasa, správny dôvod a správny dokumentácia [12, 13].

Odporúča: