Čo to znamená, keď psy zvracajú žltú penu?
Čo to znamená, keď psy zvracajú žltú penu?

Video: Čo to znamená, keď psy zvracajú žltú penu?

Video: Čo to znamená, keď psy zvracajú žltú penu?
Video: GENSHIN IMPACT FAIL RAPTORS ONLINE AMONG US WIN 2024, Júl
Anonim

Väčšinou, žltá pena naznačuje, že psie žalúdok je relatívne prázdny. A pes smieť zvracať žltá pena jednoducho preto, že má prázdny žalúdok a žlč môže byť dráždivý. Ak tvoj pes je inak zdravý - a normálne sa stravuje a vyprázdňuje - môže to pomôcť skrátiť čas medzi jedlami.

Keď to vezmeme do úvahy, čo to znamená, keď pes vyhodí žltý hlien?

Žlč - zvyčajne a žltá alebo oranžová tekutina - bude od toho často prítomní zvracať cestoval zo žalúdka alebo čriev. Ak tvoj pes výhradne zvracia pena alebo a žltá alebo číra tekutina mohol indikujú akútnu gastritídu, pankreatitídu, črevnú blokádu alebo iné problémy.

Podobne, kedy by ste sa mali obávať, že váš pes zvracia? Vyzvite pozornosť od a veterinár mal by treba hľadať, ak tvoj pes viackrát zvracia jeden deň alebo viac ako jeden deň v a riadok. Navyše, Mal by si vyhľadať veterinárnu pomoc, ak tvoj pes relácie the nasledujúce príznaky sprevádzané vracanie : Strata z chuť do jedla. Zmena frekvencie z močenie.

Rovnako tak, čo to znamená, keď pes vyhodí bielu penu?

Najčastejším dôvodom a pes do vyhoďte bielu penu je GI tieseň. Penivý zvracať môže nastať, ak má pooch v bruchu nadbytočný plyn. Ak tvoj pes zažíva tráviace ťažkosti a v žalúdku mu už nič nevylúči, môže začať zvracať táto bledá, spenená tekutina resp pena.

Čo urobíte, keď váš pes vyhodí žlč?

Ak tvoj pes trpí žlčovým vracaním, mali by ste sa jej pokúsiť poskytnúť normálne pes jedlo tesne predtým, ako pôjde do postele. Potom by ste ju mali znova nakŕmiť hneď po sebe vstať ráno. Toto je obzvlášť dôležité, ak si všimnete, že epizódy zvracania sa zvyčajne dejú ako prvé ráno.

Odporúča: