Existuje tekuté železo?
Existuje tekuté železo?

Video: Existuje tekuté železo?

Video: Existuje tekuté železo?
Video: ТЕПЕРЬ НЕ ПРОПАДУ 10-ть самоделок ВЫРУЧАТ ГДЕ УГОДНО! 2024, Júl
Anonim

Žiadna zápcha - Táto bezpečná, nízka dávka, tekuté železo doplnok je formulovaný pre ľahkú absorpciu a je šetrný k the tráviaceho traktu v dôsledku použitia glukonátu železnatého, vysoko rozpustnej zlúčeniny.

Okrem toho, ktoré tekuté železo je najlepšie?

10 najlepších doplnkov tekutého železa - február 2020 Výsledky sú založené na 2 837 naskenovaných recenziách

1 Doplnok tekutého železa NovaFerrum 125 k malinovej hroznovej príchuti 6 fl oz (180 ml) od NovaFerrum 9.7 Zobraziť produkt
2 MegaFood – Blood Builder Minis, doplnok železa na zvýšenie energie, 60 kusov od MegaFood 9.6 Zobraziť produkt

Následne je otázkou, či je možné brať tekuté železo? Pri užívaní ústami: Žehlička je pravdepodobne BEZPEČNÝ pre väčšinu ľudí, keď sa užíva ústami v primeraných množstvách. Môže však spôsobiť vedľajšie účinky, ako je bolesť žalúdka a bolesť, zápcha alebo hnačka, nevoľnosť a vracanie. Užívanie železa Zdá sa, že doplnky s jedlom znižujú niektoré z týchto vedľajších účinkov.

Podobne sa môžete opýtať, existuje tekutá forma železa?

Tekuté formy železa doplnok majú tendenciu farbiť zuby. Na udržanie jedla môžete použiť rúrku na pitie alebo slamku železo doplnok od dostať na zuby. Keď dávky tekuté železo Doplnok sa má podávať kvapkadlom, dávku možno umiestniť späť na jazyk a zapiť vodou alebo džúsom.

Je lepšie tekuté železo?

Pretože cukor zvyšuje absorpciu železo , železo glukonát, ktorý sa spravidla nachádza v kvapalina doplnky môžu byť lepšie absorbované s menším počtom vedľajších účinkov pre niektorých. Žehlička pilulky, ktoré obsahujú hem železo ako je VitaHeme® alebo Proferrin® a pacienti o nich tvrdia, že sú dobre znášaní.

Odporúča: