Čo je priateľské k chemikáliám?
Čo je priateľské k chemikáliám?

Video: Čo je priateľské k chemikáliám?

Video: Čo je priateľské k chemikáliám?
Video: Не повторяйте наши ошибки выращивания рассады помидоров 2024, Júl
Anonim

Ako organizátor kožených sexuálnych večierkov Mitch uviedol, že bol „ chem priateľský ''-pojem, ktorý znamená ''chemikália priateľský . "Je zaujímavé, že Mitchova preferovaná kombinácia liekov zahŕňa metamfetamín buď s Viagrou alebo amylnitrátom - obidva lieky, o ktorých je dobre známe, že zlepšujú erekciu a sexuálne potešenie."

Čo teda znamená HNH sexuálne?

Chemsex znamená užívanie drog ako súčasti vášho sexuálneho života a je to najčastejšie medzi homosexuálmi a bi mužmi. Zvyčajne sa jedná o tri špecifické „chemikálie“(lieky). Ľudia hovoria, že vďaka týmto liekom sa cítia menej brzdení a zvyšujú potešenie.

Ďalej, čo to znamená bez chemikálií? Chemický zadarmo alebo chemická- zadarmo je termín používaný v marketingu, ktorý znamená, že výrobok je bezpečný, zdravý alebo šetrný k životnému prostrediu, pretože obsahuje iba prírodné zložky. Vedome alebo nemusia vedome rozlišovať, že výraz „chemický“má rôzne významy v závislosti od situácie. “

Okrem vyššie uvedeného, čo znamená Chems na Grindr?

Sociologicky sa jedná o subkultúru rekreačných užívateľov drog, ktorí sa v rámci podskupín zapájajú do rizikových sexuálnych aktivít pod vplyvom drog. To môže zahŕňať malé používanie kondómov počas sedení s viacerými sexuálnymi partnermi, ktoré môžu trvať niekoľko dní.

Čo je Tina a Gina?

7. mája sa stretli rôzni jednotlivci, aby diskutovali o metamfetamíne ( Tina ) a GHB ( Gina ). Tieto dve drogy sa používajú samostatne a v kombinácii, najmä muži, ktorí majú sex s mužmi.