Zabraňuje True Tone vpáleniu?
Zabraňuje True Tone vpáleniu?

Video: Zabraňuje True Tone vpáleniu?

Video: Zabraňuje True Tone vpáleniu?
Video: Что такое трутон (true tone)? Как восстановить трутон (true tone) на iPhone? 2024, Júl
Anonim

Prinajmenšom teoreticky by to mohlo znamenať, že okrem toho, že bude obrazovka trochu jednoduchšia pre oči, True Tone pomáha aj proti zapáliť . Keď hovoríte, že to spôsobuje statický obrázok, statický obraz nie je nič iné ako pixel, ktorý chvíľu nemení svoju farbu, čo TrueTone bráni.

Okrem toho má skutočný tón význam?

True Tone je funkcia, ktorá automaticky monitoruje svetlo v prostredí, a potom upraví farbu a intenzitu obrazovky na urobiť podľa spoločnosti Apple „zodpovedá okolitému svetlu, aby obrázky vyzerali prirodzenejšie“.

Podobne, na čo je dobrý pravý tón? True Tone je zobrazovacia technológia prvýkrát predstavená v roku 2016 na 9,7-palcovom iPade Pro, ktorá sa odvtedy dostala do iPadu Pro od Apple 2017 spolu s iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Vďaka tomu bude obsah na vašej obrazovke vyzerať prirodzenejšie, a zároveň, aspoň Apple dúfa, znižuje únavu očí.

Zodpovedajúcim spôsobom znižuje skutočný tón modré svetlo?

Nápad je a redukovať vystavím sa modré svetlo , ktorý stimuluje mozog a môcť pokračujte v spánku, čo vedie k zlému spánku. Night Shift funguje ako True Tone , ale z iného dôvodu. Poskytuje otepľovaciu obrazovku bližšie k spánku, aby redukovať Množstvo modré svetlo vyžarované z obrazovky.

Môžete vypnúť True Tone?

Môžete zapnúť True Tone na alebo vypnuté na paneli Displeje v System Preferences: Vyberte menu Apple (?) >System Preferences a potom kliknite na Displays. Kliknite na kartu Zobrazenie. Použi True Tone začiarkavacie políčko do otočiť funkcia na alebo vypnuté .*

Odporúča: