Čo môžete piť s pilulkami železa?
Čo môžete piť s pilulkami železa?

Video: Čo môžete piť s pilulkami železa?

Video: Čo môžete piť s pilulkami železa?
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Septembra
Anonim

Spôsobené choroby alebo stavy: Anémia z nedostatku železa; Anémia

Je teda v poriadku piť alkohol počas užívania tabliet železa?

Doplnky železa a iné lieky nemusia správne účinkovať, ak ich užívate v rovnakom čase. Nie piť veľké množstvo alkohol počas užívania tento liek. Doplnky železa sú dostupné v rôznych formách, ako napr tablety , kapsuly a tekutiny. Nedrvte ani nežujte železné tablety alebo kapsuly.

Možno sa tiež opýtať, koľko pomarančového džúsu by som mal vypiť so svojou železnou pilulkou? Niektorí lekári odporúčajú užívať doplnok vitamínu C alebo pitie pomarančového džúsu s tvoja železná pilulka . Toto môže pomôcť železo absorbovať do tvoj telo. Pitie 8 uncí (240 mililitrov) tekutiny s an železná pilulka je tiež v poriadku.

Okrem toho, aký je vyššie uvedený spôsob, ako najlepšie absorbovať doplnky železa?

Vo väčšine prípadov je najlepšie čas na užívajte doplnky železa je asi hodinu pred jedlom alebo dve hodiny po jedle. Doplnky železa sú najlepšie zapite vodou na prázdny žalúdok. Existuje dlhý zoznam potravín, ako je káva, čaj alebo mlieko, ktoré prekážajú absorpcia zo železa železo.

Čo robia železné pilulky?

Ľudia berú doplnky železa na prevenciu a liečbu nízkych hladín železo ( železo nedostatok) a z toho vyplývajúce železo nedostatok anémie. U ľudí s železo anémie z nedostatku, červené krvinky nedokážu preniesť do tela dostatok kyslíka, pretože ho nemajú dostatok železo . Ľudia s týmto ochorením sa často cítia veľmi unavení.

Odporúča: