Sú alkoholové injekcie pre Mortonov neurom bolestivé?
Sú alkoholové injekcie pre Mortonov neurom bolestivé?

Video: Sú alkoholové injekcie pre Mortonov neurom bolestivé?

Video: Sú alkoholové injekcie pre Mortonov neurom bolestivé?
Video: Injection - Joplin's neuroma CSI 2024, Septembra
Anonim

Poradíme svojim pacientom Bolesť Po Alkohol Sklerotizácia Injekcie pre Mortonov neurom . Toto bolesť je nezvyčajné a zvyčajne sa vyskytuje po prvom injekciou v seriáli, ale bolesť je určite dočasný problém. Príznaky môžu trvať štyri dni až dva týždne.

Tiež by ste mali vedieť, či sú alkoholové injekcie pre Mortonov neurom bezpečné?

Väčšina pediatrov nemá pocit, že injekciou viac ako 20 % alkohol je bezpečné pre nohu toľko pediatrov nikdy neriskuje zranenie tým, že zostane na 10% max. Pri pokuse o znecitlivenie nervu určite nechcete poškodiť iné štruktúry.

Tiež viete, bolia injekcie alkoholu? Zhrnutie: Sonograficky vedené injekcie alkoholu má vysokú úspešnosť a pacienti s Mortonovou neuromou, častou príčinou chodidla, ju dobre znášajú bolesť Podľa najnovšej štúdie. U 94% pacientov bolo hlásené čiastočné alebo úplné zlepšenie symptómov, pričom 84% sa stalo úplným bolesť zadarmo.

Tiež vedieť, bolí injekcia Mortonovej neuromy?

Obvykle pacienti s Mortonov neurom dostať bolesť priamo do ich nôh. Môžu dokonca mať bolesť alebo necitlivosť, ktorá im vyžaruje do prstov na nohách. Mnohí pacienti, ktorých vidíme, podstúpili injekciu kortizónu alebo operáciu a nič nezlepšilo ich situáciu a v skutočnosti ich situáciu je zhoršuje.

Koľko injekcií alkoholu potrebujete na neurom?

Pacienti boli injekčne s 50% alkohol plus roztok mepivakaínu s priemerom 3 injekcie (rozsah 1-4 injekcie ) za neuroma.

Odporúča: