Na čo slúži nočné svetlo?
Na čo slúži nočné svetlo?

Video: Na čo slúži nočné svetlo?

Video: Na čo slúži nočné svetlo?
Video: Романтическая комедия ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020) 2024, Jún
Anonim

A nočné svetlo je malý elektrický motor s nízkym výkonom svetlo pokračoval v noc pre pohodlie a bezpečnosť. Poskytujú dosť svetlo vidieť obrysy predmetov v miestnosti, ale sú dostatočne slabé, aby nerušili váš spánok. Nočné svetlá sú často použité utešiť deti, ktoré sa boja tmy.

Prečo potrebujem nočné svetlo?

Mať a nočné svetlo vo vašej miestnosti naruší prirodzenú produkciu melatonínu. Výsledkom je, že vaše telo neprodukuje toľko melatonínu. To nezhoršuje len váš spánok. Byť vystavený svetlo v celom noc Ovplyvňuje funkciu hormónov a je spojený s depresiou a zvýšeným rizikom rakoviny.

Rovnako potrebujú bábätká v noci rozsvietené svetlo? The nočné svetlo bude vydávať dostatočný jas na to, aby videl, čo robíte, ale nie dostatočný na to, aby vás alebo vás skutočne prebudil dieťa . Minimálne vzrušenie je kľúčové pre ľahký návrat spať. Jemný, matný svetlo môže poskytnúť upokojujúce prostredie, ktoré vám pomôže upokojiť dieťa späť spať, keď sa zobudí.

Za druhé, čo je dobré nočné svetlo?

Tip redaktora - VAVA Baby Nočné svetlo . Najlepšie Hodnota-LED dióda Sycees Plug-in Nočné svetlo . Najlepšie nočné svetlo pre dospelých - Casper Glow. Najlepšie Projektor Nočné svetlo pre deti - Elmchee Star Nočné svetlo . Najinovatívnejšie Nočné svetlo – Hatch Baby Rest.

Môžete nechať lampu zapnutú celú noc?

Opúšťať zapnuté svetlá v noci nemusí byť účinné pri odrádzanie od zločinu, ak neexistuje jeden okolo, aby to videli, ukazuje výskum. vy chystám sa ísť do postele. vy vypnite vypínač svetla. Je úplná tma.

Odporúča: