Obsah:

Kedy máte podať NovoLog?
Kedy máte podať NovoLog?

Video: Kedy máte podať NovoLog?

Video: Kedy máte podať NovoLog?
Video: Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia: Kedy máte preplatok a kedy určite nedoplatok? 2024, Júl
Anonim

Novolog

  1. Podávajte 5-10 minút pred jedlom.
  2. Pri podaní SC injekciou inzulín aspart mal by všeobecne sa používa v režimoch so stredne alebo dlhodobo pôsobiacim inzulínom.
  3. Miesta vpichu mal by otáčať v rámci rovnakej oblasti do znížiť riziko lipodystrofie.

Otázkou tiež je, kedy mám užívať NovoLog?

NovoLog ® Mix 70/30 sa zvyčajne užíva dvakrát denne a môže pomôcť uspokojiť vaše potreby počas jedla a až 24 hodín. U ľudí s cukrovkou 2. NovoLog ® Mix 70/30 môcť užiť 15 minút pred jedlom alebo po jedle (na rozdiel od ľudského premixového inzulínu, ktorý si vyžaduje dávkovanie aspoň 30 minút pred jedlom).

Podobne, môžete užívať NovoLog bez jedla? NovoLog je rýchlo pôsobiaca forma inzulínu, ktorá sa má podať pod kožu 5 až 10 minút predtým jedlá . Pred injekciou pripravte jedlo. Po injekcii inzulínu, urobiť nepreskočiť a jedlo alebo oneskorenie jedenie.

Vzhľadom na to, ako dlho trvá, kým NovoLog začne fungovať?

NovoLog (inzulín aspart) je rýchlo pôsobiaci inzulín, ktorý začína do práca asi 15 minút po injekcii, vrcholí asi za 1 hodinu a udržuje sa pracovné na 2 až 4 hodiny. Inzulín je hormón, ktorý účinkuje tak, že znižuje hladinu glukózy (cukru) v krvi.

Ako používate posuvnú váhu NovoLog?

Spravte podsekciu 12 jednotiek, upozornite poskytovateľa a zopakujte kontrolu krvného cukru POC do 30 minút. Pokračujte v opakovaní 10 jednotiek podkoží a kontrol cukru v krvi POC každých 30 minút, kým hladina cukru v krvi nie je nižšia ako 300 mg/dl, potom pokračujte v normálnej kontrole hladiny cukru v krvi POC a inzulíne aspart posuvné meradlo.

Odporúča: