Čo hovoríte na niekoho, kto pľuje, keď hovorí?
Čo hovoríte na niekoho, kto pľuje, keď hovorí?

Video: Čo hovoríte na niekoho, kto pľuje, keď hovorí?

Video: Čo hovoríte na niekoho, kto pľuje, keď hovorí?
Video: SEKTY - PODRAZ OD VEDOMIA 2024, Septembra
Anonim

Výslovnosť: sai-æ-lê-kwênt • Počúvajte to ! Slovné druhy: prídavné meno. Význam: ( vy nebudem tomu veriť) Pľuvanie kým rozprávanie ! Striekanie slín pri rozprávaní! Poznámky: Podľa Oxfordského slovníka bol sialoquent prvýkrát uvedený v slovníku Thomasa Blounta, Glossographia, vydanom v roku 1656.

Ako sa týmto spôsobom nazýva, keď rozprávate a pľujete?

Presne tak, je to tak pľuvať , tiež známy ako sliny (povedzte: suh-LEH-vuh). Oni vylučujte (povedzme: sih-KREET), vytekajte, asi 2 až 4 pinty (alebo asi 1 až 2 litre) pľuvať do úst každý deň! Pľuvať je super z mnohých dôvodov. Sliny zvlhčujú jedlo a uľahčujú prehĺtanie.

Následne je otázkou, čo znamená Gleaking? GLEAK znamená "Pľuvať" Takže teraz viete - GLEAK znamená "Pľuvať" - neďakujte nám. YW! Čo znamená GLEAK ? GLEAK je akronym, skratka alebo slangové slovo, ktoré je vysvetlené vyššie, kde je GLEAK definícia je dané.

Okrem toho, čo spôsobuje, že človek pri rozhovore pľuje?

Je možné, že váš sliny problémy sú len výsledkom toho, ako hovoríš. Niekedy prehnane sliny je spôsobené paralýza tváre, as v Bellova obrna. Parkinsonova choroba, ktorá môže spôsobiť nadmerná stimulácia nervov a svalov a žľazové tkanivo, môže tiež vyplynúť v zvýšenie v tok slín.

Čo to znamená niekomu napľuť do tváre?

Sloveso. napľuť do niekoho 's tvár . (obrazne) Neúcta niekoho alebo s nimi zaobchádzať s lowesteem.

Odporúča: