Ako používate Icy Hot lidokaín plus mentol?
Ako používate Icy Hot lidokaín plus mentol?

Video: Ako používate Icy Hot lidokaín plus mentol?

Video: Ako používate Icy Hot lidokaín plus mentol?
Video: Обзор продукта: Icy Hot (аппликатор без беспорядка) 2024, Júl
Anonim

Naneste tenkú vrstvu Icy Hot s Lidokaín na postihnuté miesto každých šesť až osem hodín a masírujte, kým sa pokožka dôkladne nevstrebe. Neprekračujte tri aplikácie za 24 hodín.

V dôsledku toho môžete použiť príliš veľa Icy Hot s lidokaínom?

Do nie položiť na 2 dávkach súčasne alebo v extra dávkach. Veľa krát Ľadovo horúci lidokaín Plus mentol ( lidokaín a mentolový krém) je použité podľa potreby. Do nie použitie častejšie, ako povedal lekár.

Následne je otázkou, koľko lidokaínu má Icy Hot? Ľadovo horúci lidokaín je silné anestetikum, ktoré rýchlo preniká a znecitlivuje poškodené nervy. Ľadový horúci lidokaín obsahuje 4% lidokaín , maximálnu silu lidokaín dostupné bez lekárskeho predpisu, ako aj 1% mentol. Pôsobí rýchlo a dlho vydrží, bez toho, aby bol mastný.

V súlade s tým, ako používate Icy Hot lidokaín bez aplikátora neporiadku?

Dospelí a deti staršie ako 12 rokov: Použiť tenká vrstva na postihnuté miesto každých 6 až 8 hodín, nesmie presiahnuť 3 aplikácie za 24 hodín. Vmasírujte na bolestivé miesto, kým sa dôkladne nevstrebe do pokožky. Ak sa liek dostane do kontaktu s rukami, umyte ich mydlom a vodou.

Ako používate Icy Hot Stick?

Pokyny. Dospelí a deti staršie ako 12 rokov: Použiť veľkoryso postihnutej oblasti. Správa do bolestivej oblasti, kým sa dôkladne nevstrebe do pokožky. Opakujte podľa potreby, ale nie viac ako 4-krát denne.

Odporúča: