Čo je to Flexitouch?
Čo je to Flexitouch?

Video: Čo je to Flexitouch?

Video: Čo je to Flexitouch?
Video: Flexitouch – Operating the Flexitouch System 2024, Septembra
Anonim

The Flexitouch systém je pokročilé prerušované pneumatické kompresné zariadenie (pumpa pre lymfedém), ktoré používa mnoho tisíc pacientov na zvládnutie lymfedému a nehojace sa vredy na nohách.

Vzhľadom na to, koľko stojí Flexitouch?

Hmatové lekárske Flexitouch systém sa používa sám zvládnuť lymfedém a nehojace sa žilové vredy na nohách. Itrangesin cena od 1 200 do 5 000 USD v závislosti od modelu.

Následne je otázkou, či chudnutie pomôže lymfedému? Lymfedém a Strata váhy . Niektoré štúdie to ukázali chudnutie môže výrazne zlepšiť lymfedém príznaky u ľudí s nadváhou. Porozprávajte sa so svojím lekárom alebo lymfedém terapeuta o vytvorení zdravého a bezpečného cvičebného plánu, ktorý vám prinesie hmotnosť až do zdravého dosahu.

Jednoducho platí, že sú lieky na lymfedém zahrnuté v Medicare?

Medicare kryty pneumatické kompresné zariadenia, bežne nazývané lymfedémové pumpy , pre Medicare príjemcov postihnutých lymfedém . Lymphedemapumps sú zdravotnícke pomôcky určené na kontrolu a zníženie opuchov postihnutých častí tela, zvyčajne končatiny.

Je lymfedém znakom rakoviny?

Tekutina sa hromadí v mäkkých telesných tkanivách a spôsobuje opuch. Je to bežný problém, ktorý môže byť spôsobený rakovina a rakovina liečenie. Lymfedém zvyčajne postihuje ruku alebo nohu, ale môže postihnúť aj iné časti tela. Lymfedém môže pacientom spôsobiť dlhodobé fyzické, psychické a sociálne problémy.

Odporúča: