Používate barly s imobilizérom kolena?
Používate barly s imobilizérom kolena?

Video: Používate barly s imobilizérom kolena?

Video: Používate barly s imobilizérom kolena?
Video: Исцеление абортированный детей по роду Мощная 100% чистка от негатива Колена 2024, Júl
Anonim

Používajte barle . Do nenesie váhu. Aj keď vy sú pomocou barlí prvé dni, imobilizér kolena /brace/wrap pomáha podporovať koleno . Kedy vy začať chodiť bez barle , imobilizér /ortéza/zábal podporuje koleno a pomáha predchádzať ďalším zraneniam.

Okrem toho, môžete chodiť s kolenným imobilizérom?

C Imobilizér na kolená Môže byť odstránený, ak ležíte alebo sedíte, pokiaľ to inak neurčil váš lekár alebo terapeut. vy bude aj naďalej nosiť imobilizér kolena kedy chôdza až môžete robiť rovná noha sa dvíha v posteli a hovorí váš doktor alebo terapeut vy smieť kráčať bez toho.

prečo musím nosiť imobilizér kolena? A imobilizér kolena môžu byť tiež použité po úraze alebo poranení šľachy alebo chirurgickom zákroku v okolí koleno . Môže to pomôcť udržať koleno rovno, aby sa umožnilo riadne hojenie, ale môže sa tiež odstrániť, aby došlo k jemnému pohybu.

Tiež by ste mali vedieť, mali by ste používať barle na bolesť kolena?

Mal by si neprikladaj všetku svoju váhu na svoju legifikáciu bolí alebo ak vám to povie váš lekár vy nie aby. Postaraná starostlivosť o seba môže stačiť na to, aby sa slza zahojila. vy možno bude treba používať barle . Potom, vy sa naučí cvičenia, ktoré urobia svaly, väzy a šľachy okolo vás koleno pevnejšie a pružnejšie.

Musím spať s imobilizérom kolena?

Pretože existuje tendencia krútiť sa tvoju nohu zatiaľ čo spať , dôrazne vám odporúčame spi s ortézou až do teba mať dosiahlo úplné rozšírenie tvoje koleno a môcť primerane vykonávať rovno noha zvyšuje (zvyčajne 2-4 týždne). Môžete sa uvoľniť a popruhy na suchý zips k spať ale urobiť neodstrániť opora.

Odporúča: