Čo je farebný IQ test?
Čo je farebný IQ test?

Video: Čo je farebný IQ test?

Video: Čo je farebný IQ test?
Video: БЫСТРЫЙ ТЕСТ НА IQ. Тест на интеллект | БУДЬ В КУРСЕ TV 2024, Júl
Anonim

Hodnotiť úroveň osoby farba vízia, Pantone vydali zábavu online Farebný IQ test ktorá spochybňuje vašu schopnosť rozlíšiť vzorky podobných odtieňov. Rýchlo, 2-3 minúty farba vízie test obsahuje štyri odlišné čiary podobné mriežke s 10 rôznymi vzorkami pre každý odtieň.

Otázkou tiež je, aké je farebné IQ?

Farebné IQ je spôsob klasifikácie vášho odtieňa farba produkty založené na tóne vašej pleti. Môžete ísť do obchodu a nechať si ich zodpovedať, alebo ich môžete nájsť na základe produktov, ktoré už používate. Potom môžete dostávať odporúčania na základe svojich farba kód.

Navyše, čo je to test farieb? A farba vízie test , tiež známy ako Ishihara farebný test , meria vašu schopnosť rozlíšiť medzi nimi farby . Ak toto neprejdeš test , môžeš mať chudák farba váš lekár vám môže povedať, že ste farba slepý.

Ako v tejto súvislosti zistím svoju farbu IQ?

Môžeš nájdite svoje Color IQ sledovaním a odkaz tu> farba - iq ? searchTerm = farba %20iq. Všetko, čo musíte urobiť, je zadať a značku, ktorú používate a a tieň a vytvorí vaše farebné IQ číslo a ukázať vám výrobky, ktoré prídu a podobný odtieň.

Ste na tetrachromatovom teste?

Skúšky používané na diagnostiku tetrachrómia Môže byť náročné zistiť, či vy som a tetrachromát ak vy nikdy som nebol testované . vy vašu schopnosť vidieť ďalšie farby môže byť samozrejmosťou, pretože vy nemáte žiadny iný vizuálny systém, s ktorým by ste mohli porovnávať ten svoj. Prvý spôsob, ako zistiť svoj stav, je podstúpiť genetické testovanie.

Odporúča: