Spôsobuje pitie alkoholu kardiomyopatiu?
Spôsobuje pitie alkoholu kardiomyopatiu?

Video: Spôsobuje pitie alkoholu kardiomyopatiu?

Video: Spôsobuje pitie alkoholu kardiomyopatiu?
Video: TELERÁNO - Mrazivý príbeh vyliečeného alkoholika 2024, Júl
Anonim

Alkoholická kardiomyopatia je forma srdcového ochorenia spôsobil od alkohol zneužívanie. Dlhý termín alkohol zneužívanie oslabuje a riedi srdcový sval, čo ovplyvňuje jeho schopnosť pumpovať krv. Keď tvoje srdce môcť Čerpajte krv efektívne, nedostatok prietoku krvi narúša všetky hlavné funkcie vášho tela.

Keď to vezmeme do úvahy, môžem piť alkohol s kardiomyopatiou?

Medzi alkoholik pacienti s alkoholická kardiomyopatia , buď abstinencia, alebo zníženie alkohol príjem na približne 1,5 až 6 nápoje za deň bolo spojené s porovnateľným zlepšením ejekčnej frakcie ľavej komory [30]. Tieto obmedzené údaje naznačujú, že mierne pitie môže priniesť určité výhody medzi pacientmi so SZ.

Možno sa tiež opýtať, je alkoholická kardiomyopatia reverzibilná? Alkoholická kardiomyopatia možno reverzibilné ak človek prestane piť, a to iba do šiestich mesiacov, jednotlivci sa zdržia alkohol môžu mať viditeľné zlepšenie funkcie ľavej komory srdca a po 18 mesiacoch môžu zaznamenať úplné zotavenie.

koľko alkoholu môže spôsobiť kardiomyopatiu?

Záver. Jednotlivec čiastka z alkohol spotreba rozhoduje o škode alebo prospechu. Väčšina údajov tomu nasvedčuje pitie jeden až dva drinky u mužov a jeden drink u žien bude prospieva časom kardiovaskulárnemu systému. Viac ako toto množstvo môže viesť k alkoholická kardiomyopatia.

Ako dlho trvá vývoj alkoholickej kardiomyopatie?

Pacienti s alkoholovou kardiomyopatiou majú zvyčajne v anamnéze ťažké a dlhodobé pitie, zvyčajne medzi nimi päť až 15 rokov , pričom 10 a viac rokov ťažkého vystavenia alkoholu je normou.

Odporúča: