Funguje syntetický moč na skúšobnú dobu?
Funguje syntetický moč na skúšobnú dobu?

Video: Funguje syntetický moč na skúšobnú dobu?

Video: Funguje syntetický moč na skúšobnú dobu?
Video: CFMoto X10 с пробегом 9300 км - обзор и реальный отзыв 2024, Júl
Anonim

V rámci rutinného testu na drogy Adam Randall podal injekčnú liekovku so žltou tekutinou a skúšobná doba dôstojník. Zákony zakazujúce predaj alebo používanie sú nezákonné syntetický moč alebo podviesť test na drogy sú podľa Národnej konferencie zákonodarných zborov v knihách najmenej v 18 štátoch.

Keď to vezmem do úvahy, môžem použiť falošný pee na skúšobnú dobu?

V rámci rutinného testu na drogy Adam Randall podal injekčnú liekovku so žltou tekutinou a skúšobná doba dôstojník. Zákony zakazujúce predaj alebo použiť syntetický moč alebo podvádzanie pri teste na drogy sú podľa Národnej konferencie štátnych zákonodarcov v knihách najmenej v 18 štátoch.

Dokáže eScreen detegovať syntetický moč? Syntetický nie. Potriasť a čuchať detekovať syntetický moč ale neprestane podvádzať na zbernom mieste. Pena a zápach nie sú súčasťou procesu. V laboratóriu sa však čuchá test , hovorí Christopher Tarpey, generálny riaditeľ spoločnosti eScreen Inc.

Okrem toho môže GCMS detekovať syntetický moč?

CMM Technology vyvinula vlastný proces pre detekcia syntetického moču že testuje prírodné podmienky a prvky skutočného človeka moč . Právny stav: Nákup syntetický moč je legálna.

Sledujú vás, ako cikáte v skúšobnej dobe?

Áno, vy budú zatiaľ testovaní na drogy vy sú zapnuté skúšobná doba . A spravodlivé varovanie: skúšobná doba drogové testy môžu byť trochu rušivé. Oni musím pozor na teba --Myslím fyzicky pozorovať močíš . Nie je zábavné mať iného človeka sledujem ťa.

Odporúča: