Obsah:

Čo je batéria v5?
Čo je batéria v5?

Video: Čo je batéria v5?

Video: Čo je batéria v5?
Video: SGILE 4WD RC Stunt Car с аккумулятором Двусторонняя распаковка вращений и переворачиваний на 360 ° и инструкции 2024, Júl
Anonim

The V5 Robot Batéria Li-Ion 1100 mAh je ďalšou evolúciou VEX EDR NiMh Batéria , ktorý vám poskytne konzistentný výkon pri každom zapnutí robota. To znamená, že to isté batéria môže byť použitý na viacero súťažných zápasov alebo tried, než je potrebné dobiť.

Tu je čo je nabíjačka v5?

V5 Batéria robota Nabíjačka . Nabite batériu rýchlo pomocou V5 Batéria robota Nabíjačka . Tvoj V5 Batériu robota Li-Ion 1100 mAh je možné úplne nabiť za 60 minút. Poznámka: Predvolená hodnota V5 Batéria robota Nabíjačka používa americkú zástrčku (typ A). Na použitie mimo Severnej Ameriky je potrebné zakúpiť aj nasadzovací adaptér.

Niekto sa tiež môže opýtať, ako nabíjate batériu VEX? Krok 1: Pripojte batériu k zdroju napájania.

  1. Batériu robota V5 je možné nabíjať tak, že najskôr zapojíte vidlicový koniec nabíjačky robota V5 do zásuvky napájacieho zdroja.
  2. Potom vložte zaoblenú časť nabíjačky do okrúhleho nabíjacieho portu batérie na jej základni.

Ako v tomto ohľade pripojím svoj ovládač v5 k svojmu mozgu?

Krok 2: Pripojte ovládač k robotickému mozgu V5 pomocou inteligentného kábla

  1. Pripojte inteligentný kábel k jednému z inteligentných portov na zadnej strane ovládača V5 a k akémukoľvek inteligentnému portu na mozgu robota V5.
  2. Sila na mozog.

Ako testujete autonómny VEX?

Zapnite VEX Joysticky Cortex a VEXnet a umožňujú ich spárovanie. Komu test robota autonómne režime, overte, či je VODIČ/ AUTONÓMNE prepínač je nastavený na AUTONÓMNY a zmeňte prepínač ENABLE/DISABLE na ENABLE.

Odporúča: