Kto podpísal zákon o Ryan White Care?
Kto podpísal zákon o Ryan White Care?

Video: Kto podpísal zákon o Ryan White Care?

Video: Kto podpísal zákon o Ryan White Care?
Video: Ryan White Care Act 2020 version 2024, Jún
Anonim

18. augusta 1990 prezident Bush podpísané prelomový Ryan White CARE Act že prešiel Kongres s drvivou podporou oboch strán. V čase, keď sa účet stal zákon V USA bolo hlásených viac ako 150 000 prípadov AIDS a viac ako 100 000 z týchto ľudí zomrelo.

Podobne bol zámer zákona Ryan White Care?

Ryan White CARE Act . An zák o zmene a doplnení verejného zdravotníctva zák poskytovať granty na zlepšenie kvality a dostupnosti starostlivosť pre jednotlivcov a rodiny postihnuté HIV a pre ostatných účely.

Odkiaľ pochádza financovanie Ryana Whitea? Federálne Financovanie Ryana Whitea je poskytuje sa štátom a územiam, mestám, poskytovateľom, komunitným organizáciám (CBO) a iným inštitúciám vo forme grantov.

Otázkou tiež je, čo pokrýva Ryan White?

The Ryan White Program kryty náklady na lekársku starostlivosť a podporné služby pre nepoistených a poistených oprávnených jednotlivcov. Ak nie ste poistení, Ryan White Program bude kryt primárny poplatok za službu a môžete byť zodpovední za malý kopay.

Koľko rokov by mal dnes Ryan White?

Dnes zomrel Ryan White, mladík z Indiany, ktorý položil tvár dieťaťa na AIDS a slúžil ako vodca pre lepšie porozumenie a súcit s ľuďmi so smrteľnou chorobou. Bol 18 ročný.

Odporúča: