Obsah:

Pomáha pokoj na lôžku pri prechladnutí?
Pomáha pokoj na lôžku pri prechladnutí?

Video: Pomáha pokoj na lôžku pri prechladnutí?

Video: Pomáha pokoj na lôžku pri prechladnutí?
Video: Realizace dětského pokoje 2024, Septembra
Anonim

Chladný príznaky časom samy zmiznú a odpočívaj je jedným z najlepších spôsobov Pomoc tvoje telo uzdraviť , takže v istom zmysle môžete spať mimo a chladný . Spánok pomáha posilniť imunitný systém a môže Pomoc zotavujete sa z a chladný rýchlejšie. Ale niekedy je to ťažké spať keď máte a chladný.

Podobne prečo by ste mali odpočívať, keď ste chorí?

Keď vaše telo nemá dostatok spánku, zdá sa, že váš imunitný systém trpí. Správne odpočívaj môže posilniť váš imunitný systém ty cítiť sa lepšie skôr. Spánok pomáha vášmu telu lepšie bojovať proti infekciám, ktoré spôsobujú ty získať chorý , spolu s udržaním hydratácie a užívaním liekov, ktoré pomáhajú pri symptómoch bežného nachladnutia.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako by ste mali spať, keď ste prechladnutí? 5 šikovných tipov na lepší spánok pri prechladnutí alebo chrípke

  1. Prehodnoťte svoju pravidelnú polohu spánku. Mnoho ľudí dáva prednosť skladaniu na extra vankúš, keď nemôžu spať s nádchou alebo chrípkou.
  2. Udržujte stálu izbovú teplotu.
  3. Nepite alkohol
  4. Držte sa svojej nočnej rutiny.
  5. Upokojte sa teplým nápojom pred spaním.

Ako sa v tomto ohľade zbavíte prechladnutia za jeden deň?

Lieky proti chladu, ktoré fungujú

  1. Zostaňte hydratovaní. Voda, džús, čistý vývar alebo teplá citrónová voda s medom pomáha uvoľniť preťaženie a zabraňuje dehydratácii.
  2. Oddych.
  3. Upokojte boľavé hrdlo.
  4. Bojová upchatosť.
  5. Zmierniť bolesť.
  6. Popíjajte teplé tekutiny.
  7. Pridajte vlhkosť do vzduchu.
  8. Vyskúšajte voľne predajné (OTC) lieky proti nachladnutiu a kašľu.

Ako odpočívaš, keď si chorý?

Kedy ty som chorý , vaše telo usilovne bojuje s infekciou. Potrebuje viac energie ako obvykle. Urobiť odpočívaj tvoja najvyššia priorita. Zostaňte doma z práce alebo zo školy a pozastavte svoju každodennú rutinu, kým ty cítiť sa lepšie.

Odporúča: