Čo je vyvolané otoakustické?
Čo je vyvolané otoakustické?

Video: Čo je vyvolané otoakustické?

Video: Čo je vyvolané otoakustické?
Video: 42/22 Co dělat teď ? Těsta, zásoby, nic ? Využití stropovíka místo dna 1/2 22.3.2022 2024, Júl
Anonim

Vyvolaná otoakustická emisné testovanie je fyziologický test, ktorý sa často používa, najmä pri novorodeneckom skríningu straty sluchu. Vyvolané otoakustické Emisie sú formou akustickej energie produkovanej aktívnymi pohybmi vonkajších vláskových buniek kochley v reakcii na zvuk.

Okrem toho, aký je účel testovania OAE?

Vaše ucho sa skladá z troch častí-vonkajšieho, stredného a vnútorného ucha. The Test OAE sa používa na zistenie, ako dobre funguje vaše vnútorné ucho alebo slimák. Meria otoakustické emisie , alebo OAE . Tento zvuk je OAE to sa meria. Ak máte normálny sluch, budete produkovať OAE.

Tiež viete, čo spôsobuje otoakustickú emisiu? Otoakustické emisie (OAE) sú zvuky kochleárneho pôvodu, ktoré je možné zaznamenať mikrofónom zabudovaným do zvukovodu. Oni sú spôsobil pohybom senzorických vláskových buniek kochley, ktoré energicky reagujú na sluchovú stimuláciu.

Následne sa možno tiež opýtať, čo je skríning otoakustickej emisie?

Otoakustické emisie ( OAE ) skríning je vhodné vypočutie skríning nástroj pre deti od narodenia do troch rokov, ktorý možno použiť v rôznych zdravotníckych a vzdelávacích zariadeniach.

Čo znamená OAE?

Skratka OAE znamená otoakustické emisie, názov pre zvuky produkované slimákom.

Odporúča: