Obsah:

V akom veku môže Centrum trvať?
V akom veku môže Centrum trvať?

Video: V akom veku môže Centrum trvať?

Video: V akom veku môže Centrum trvať?
Video: КАК ОБМАНЫВАЕТ АКОМ?! 2024, Júl
Anonim

A: Centrum ® tablety sú určené pre dospelých nad 18 rokov. Deti vo veku 2 a vyššie môže vziať Centrum ® Deti® Žuvacie multivitamínové tablety a Centrum ®Chuťový burst® deti.

Kedy by sa potom malo užívať Centrum?

Nie vziať viac ako odporúčané dávkovanie. Ak si nie ste istí niektorou z týchto informácií, obráťte sa na svojho lekára alebo lekárnika. Tento liek je najlepší prijaté na prázdny žalúdok 1 hodinu pred alebo 2 hodiny po jedle.

Je navyše Centrum bezpečné užívať? V množstvách, v ktorých sa vyskytujú Centrum multivitamíny, to sú bezpečné . Podľa zákona musí byť každá neaktívna látka pridaná do doplnku schválená FDA alebo všeobecne uznávaná ako bezpečné (TRÁVA).

Navyše, je Centrum Silver len pre 50+?

Centrum ® Striebro ® Dospelí sú kompletný multivitamín so základnými mikroživinami na výživu buniek, ako je vitamín D, ktorý podporuje pevnosť kostí a zdravie svalov. <* Plus, Centrum ® Striebro ® Spoločnosť Adultsis teraz overila, že neobsahuje GMO a je bezlepková.

Aké sú výhody centra?

Centrum Advantage

  • Pomáha podporovať imunitný systém, udržiavať zdravie kostí a zrak, môže predchádzať úbytku kostnej hmoty a osteoporóze, * a podporovať dobré zdravie.
  • Vďaka vyšším hladinám špeciálne vybraných živín v porovnaní s prípravkom Centrum Forte Essentials vám pomôže podporiť vaše zdravie vyváženým životným štýlom.

Odporúča: