Môže CVS prenášať predpis?
Môže CVS prenášať predpis?

Video: Môže CVS prenášať predpis?

Video: Môže CVS prenášať predpis?
Video: ОДЕССА РЫНОК. ХОРОШИЕ ЦЕНЫ. НУ ОЧЕНЬ КРАСИВОЕ САЛО. ФЕВРАЛЬ НЕ ПРИВОЗ 2024, Septembra
Anonim

Ty môže prenášať váš Rx do CVS pomocou nášho online formulára alebo s lekárnikom. Navštívte alebo zavolajte kedykoľvek.

Následne sa možno tiež opýtať, môže CVS previesť recept na iný CVS?

Prenos receptov do CVS Lekáreň. ® Ty môcť rýchlo prenosové predpisy k nám z ďalší lekáreň v 3 jednoduchých krokoch - všetko online. Naši lekárnici bude zober to odtiaľ. Všetky polia sú povinné, pokiaľ nie sú označené ako voliteľné.

Niekto sa tiež môže opýtať, môžete si vyzdvihnúť recept v akejkoľvek lekárni? Recepty s potlačou FP10 alebo FP10HP znamená vašu lieky môžu bude vydané (vydané) o akákoľvek lekáreň . Iné predpisy môžu môžu byť prepustení iba z vašej miestnej nemocnice lekáreň . Ak ty nie ste si istí, kde to je, opýtajte sa osoby, ktorá vám to hovorí predpis do ty.

Len tak, môžem previesť recept z jednej lekárne do druhej?

Existuje množstvo dôvodov, prečo svoje lieky premiestniť jedna lekáreň do druhej . Zavolajte alebo navštívte nové lekáreň požiadať o Rx prenos . Dajte nové lekáreň názvy všetkých liekov, ktoré chcete prenos spolu s dávkovaním a číslami Rx. Uveďte svoj prúd lekárne kontaktné informácie.

Môžem preniesť recept z Walgreens do CVS?

Prenos receptov Online. Zaregistrujte si účet na webovej stránke svojej novej lekárne, ak ju má. Väčšina väčších lekární ako Rite Aid, Walmart, Walgreens a CVS máte online portál, ktorý vy môcť použiť na naplánovanie dopĺňania a prenos tvoj predpisy.

Odporúča: