Ako môžem zrušiť svoje predplatné X out?
Ako môžem zrušiť svoje predplatné X out?

Video: Ako môžem zrušiť svoje predplatné X out?

Video: Ako môžem zrušiť svoje predplatné X out?
Video: Будущее? Это касается каждого 2024, Septembra
Anonim

AK CHCETE ZRUŠIŤ VAŠA ÚČASŤ NA NÁS PREDPLATENIE PROGRAM, MÔŽETE TO UROBIŤ TELEFÓNOM ZAVOLANÍM ZÁSTUPCU ZÁKAZNÍCKYCH SLUŽIEB NA TELEFÓNNYCH ČÍSlach UVEDENÝCH NA WEBOVÝCH STRÁNKACH POD ZÁKAZNICKOU SLUŽBOU alebo telefonicky na čísle 888-499-8951 ZADARMO v USA alebo 888-288-1255 v Kanade.

Tiež, koľko stojí X out?

Každá zásielka bude vám bude zaúčtovaná suma z karty, ktorú dnes poskytnete, v troch splátkach, približne každé 4 týždne za garantovanú nízku cenu 19,95 dolára plus 2,99 dolára za poštovné a balné, pokiaľ odber nezrušíte.

Rovnako tak X out skutočne funguje? Pri akejkoľvek liečbe, a obzvlášť pri akné, ju používate, pretože chcete rýchle výsledky. The X Out liečenie Tvorba najefektívnejšie v priebehu času, ale výsledky môžete vidieť relatívne rýchlo.

Tiež viete, ako zrušíte proaktívne predplatné?

Môžeš Zrušiť budúcnosť Proaktiv zásielky a ukončite svoje členstvo so spoločnosťou. Volajte (800) 876-9717, the Proaktiv Linka zákazníckej podpory. Keď vás automatický systém vyzve, prečo voláte, povedzte „zákaznícky servis“. Doprajte automatizovanému systému svoje Proaktiv číslo účtu.

Ako dlho trvá, kým X Out začne fungovať?

Odpoveď: Pretože 2 je magické číslo. X Out ® bol špeciálne navrhnutý tak, aby sa používal 2 krát denne po dobu 2 minút, aby sa účinne umylo liečivo v póroch pokožky. Je to len najlepší a najrýchlejší spôsob, ako zabiť baktérie, ktoré spôsobujú pupienky.

Odporúča: