Žujete alebo prehĺtate tabletky Lactaid?
Žujete alebo prehĺtate tabletky Lactaid?

Video: Žujete alebo prehĺtate tabletky Lactaid?

Video: Žujete alebo prehĺtate tabletky Lactaid?
Video: Зодак таблетки инструкция по применению препарата: Как правильно применять для лечения аллергии 2024, Júl
Anonim

Vziať Lactaid (laktázové žuvacie tablety) s prvým sústom alebo nápojom z mliečneho výrobku. Žujte alebo prehĺtajte tableta celá.

Podobne sa dá opýtať, ako užívate kapsuly Lactaid?

LACTAID ® Doplnky výživy by ste mali používať vždy, keď jete potraviny obsahujúce mliečne výrobky. Môžu byť zadaný každý deň, s každým jedlom a mal by byť zadaný s prvým sústom alebo dúškom mliečnych výrobkov. Vziať podľa pokynov na obale. Ak budete aj naďalej jesť potraviny obsahujúce mliečne výrobky po 30 - 45 minútach, vziať ďalší doplnok.

koľko tabletiek laktázy mám užívať? Pri intolerancii laktózy: typická dávka laktázy je 6000-9000 IU tablety žuť a prehltnúť na začiatku jedla, ktoré obsahuje laktózu. Tiež sa použilo 2 000 IU roztoku pridaného do 500 ml mlieka bezprostredne pred pitím.

Pokiaľ ide o to, fungujú tabletky Lactaid skutočne?

ale Lactaid nebude práca pre každého Klinika Mayo vysvetľuje, že bohužiaľ doplnky laktázy užijete pred jedlom alebo s jedlom práca pre každého. Tí, ktorých telá prirodzene produkujú viac laktázy bude menej citlivý na laktóza , alebo menej laktóza netolerantní, než tí, ktorých telá produkujú veľmi málo laktázy.

Vyžaduje Lactaid predpis?

Lieky na intoleranciu laktózy ako napr laktaid vyžaduje predpis aby boli uznaní za spôsobilých na preplatenie prostredníctvom účtu zdravotnej starostlivosti zameranej na spotrebiteľa. To sa uskutočňuje zavedením enzýmu laktázy z tablety. Laktáza je prírodný enzým, ktorý štiepi laktózu.

Odporúča: