Čo sa stane, ak necháte tabletky v teple?
Čo sa stane, ak necháte tabletky v teple?

Video: Čo sa stane, ak necháte tabletky v teple?

Video: Čo sa stane, ak necháte tabletky v teple?
Video: Серебро вас погубит. Этим знакам зодиака нельзя носить серебряные украшения 2024, Júl
Anonim

„Počas teplo vlny a chladné obdobia, miesta skladovania môcť ísť nad alebo pod tieto rozsahy, čo spôsobí fyzickú zmenu liekov, stratu potencie alebo dokonca ohrozenie vášho zdravia, “povedal doktor McKennon.

Tiež viete, môžete nechať lieky v horúcom aute?

Nechaj si medicína s vy pri cestovaní. Na cestách nikdy opustiť lieky vo veľmi horúce alebo zima auto , a neukladajte ich do kufra. „Najlepšie je nechať si všetko lieky s vy v klimatizácii auto . Tvoj medicína môže sa poškodí, keď lietadlo dosiahne veľké výšky.

Okrem toho, čo sa stane, ak sa antikoncepčné tabletky príliš zahrejú? Ak ak užívate doplnky, povedzte to svojmu lekárovi. Zapína sa teplo : Ak necháte svoj balíček pilulky v prostredí, ktoré je príliš horúca (nad 86 °) alebo tiež za studena (pod 59 °) niekoľko hodín, by ste mohli lieky zneužiť. "Vysoké alebo nízke teploty môžu degradovať hormóny a znížiť ich účinnosť," hovorí Hill-Besinque.

V tomto ohľade teplo robí lieky zlými?

Teplo môcť urobiť the drogy sa kazia , a lieky už nebudú účinné. Kapsuly a gély sa môžu roztopiť a zlepiť. Tekutiny vyschnú a spôsobia, že budete užívať zle množstvo alebo dávka. Injekčné lieky alebo injekcie môžu vyschnúť alebo sa rozpadnúť a už nebudú správne fungovať.

Ako dlho môžu lieky zostať v horúcom aute?

Weather Channel hlási, že keď je vonkajšia teplota je 90º F, a autá interiér môcť dosiahnuť neuveriteľných 138ºF za 90 minút. Preto je len zriedka dobré odísť lieky v auto , a to aj na krátku dobu.

Odporúča: