Je echinopsis subdenudata psychoaktívny?
Je echinopsis subdenudata psychoaktívny?

Video: Je echinopsis subdenudata psychoaktívny?

Video: Je echinopsis subdenudata psychoaktívny?
Video: Echinopsis SUBDENUDATA (Эхинопсис выпускает 2 бутона) 2024, Júl
Anonim

Mnoho kaktusov je známych psychoaktívne , obsahujúce fenetylamínové alkaloidy, ako je mezkalín, Dva hlavné rituálne (folklórne) rody sú Echinopsis , z ktorých najviac psychoaktívne druh je kaktus San Pedro ( Echinopsis pachanoi, syn.

Tiež by ste mali vedieť, ktoré kaktusy sú halucinogénne?

Meskalín je psychedelický halucinogén získavaný z malého bez chrbtového kaktusu Peyote ( Lophophora williamsi ), Kaktus San Pedro , Kaktus peruánskej fakle a ďalšie mezkalín -obsahujúce kaktusy.

Podobne vás druh kaktusu dostane vysoko? San Pedro kaktus , tiež známy ako Trichocereus pachanoi, rýchlo rastie kaktus rastie v Peru a Ekvádore, kde sa používa pri rituáloch už 3000 rokov. Obsahuje meskalín, ktorý je silným halucinogénom.

Následne sa možno tiež opýtať, sú všetci trichocereus psychoaktívni?

Niektorí trichocereus kaktusy skutočne sú psychoaktívne tým, že obsahujú meskalín. V roku 1974 všetky the Trichocereus druhy boli preradené do rodu Echinopsus, čo je krok, o ktorom botanici stále diskutujú, pretože to dáva toľko rastlín s veľmi odlišnými vlastnosťami do rovnakého rodu.

Ako rozoznám, že kaktus je psychedelický?

Najľahší spôsob určenia ak váš exemplár nie je a San Pedro , ale špáradlo kaktus (S. Coryne) má preskúmať tŕne a areoly. Spravidla pochádzajú z VEĽMI zväčšených bielych areolov v sadách po 6-8 tŕňov. Za mokra sa tŕne môžu objaviť kdekoľvek od opálenej po tmavohnedú a rýchlo vyblednú do biela.

Odporúča: