Koľko mucinexu mám užiť tekutiny?
Koľko mucinexu mám užiť tekutiny?

Video: Koľko mucinexu mám užiť tekutiny?

Video: Koľko mucinexu mám užiť tekutiny?
Video: 2203 #7 užklimpo MTZ ir kiti darbai 2024, Júl
Anonim

Dávkujte nasledovne alebo podľa pokynov lekára. ml = mililiter. Dospelí a deti vo veku 12 rokov a staršie: 20 ml v dávkovacom pohári každé 4 hodiny. Deti do 12 rokov: Nepoužívajte.

V súlade s tým, koľko mucinexu môžem vziať tekutinu?

Mucinex Dávkovanie Tableta s predĺženým uvoľňovaním sa zvyčajne užíva každých 12 hodín, s jedlom alebo bez jedla. Ak ste brať a kvapalina forme Mucinex , urobiť na odmeranie dávky nepoužívajte lyžicu pre domácnosť.

koľko mucinexu mám užívať? Obyčajné tablety Mucinex a Mucinex DM sú vám k dispozícii tablety vziať ústami. vy môže vziať jednu alebo dve tablety každého z liekov každých 12 hodín. V prípade oboch drog vy mal by nie vziať viac ako štyri tablety za 24 hodín. Tablety mal by nepoužívať u osôb mladších ako 12 rokov.

Okrem toho, koľko tekutiny Mucinex Fast Max by som mal vziať?

Do nie vziať viac ako 6 dávok za 24 hodín; odmerajte len s dodanou dávkovacou nádobou; urobiť nepoužívajte odmerku s inými výrobkami; dávka nasledovne alebo podľa pokynov lekára; ml = mililiter. Dospelí a deti od 12 rokov: 20 ml každé 4 hodiny.

Hltáte tekutinu mucinexu?

Mucinex je dostupný ako dvojvrstvová tableta s predĺženým uvoľňovaním. Do túto tabletu nedrvte, nežuvajte ani nedrvte. Lastovičník celé s plným pohárom vody. Pite navyše kvapaliny kým si brať Mucinex ako tieto bude pomôžte uvoľniť preťaženie a namažte hrdlo.

Odporúča: