Koľko tabliet Lactaid mám užiť?
Koľko tabliet Lactaid mám užiť?

Video: Koľko tabliet Lactaid mám užiť?

Video: Koľko tabliet Lactaid mám užiť?
Video: I DECIDED TO TEST OUT THE LACTAID PILLS | QUARANTINE CHRONICLES 2024, Júl
Anonim

Lactaid u každého používateľa môže fungovať inak

Zatiaľ čo niektorí ľudia môžu vyžadovať iba dvoch pilulky na strávenie toho lákavého víru mäkkého podávania môžu iní potrebovať štyri.

V súlade s tým, koľko tabliet Lactaid môžem užiť za deň?

LACTAID ® Doplnky stravy mal by používajte vždy, keď jete potraviny obsahujúce mliečne výrobky. Oni môcť vziať každý deň , s každým jedlom, a mal by zapite prvým dúškom alebo dúškom mlieka. Vziať podľa pokynov na obale. Ak budete pokračovať v konzumácii potravín obsahujúcich mliečne výrobky po 30 – 45 minútach, vziať ďalší doplnok.

Okrem vyššie uvedených, môžete sa predávkovať tabletkami Lactaid? Predávkovanie . Ak niekto má predávkovaný a má vážne príznaky, ako je omdlenie alebo problémy s dýchaním, zavolajte 911. V opačnom prípade ihneď zavolajte toxikologické centrum. Obyvatelia USA môcť zavolajte ich miestne toxikologické centrum na číslo 1-800-222-1222.

Okrem toho, koľko piluliek laktázy by som mal užiť?

Pri intolerancii laktózy: typická dávka laktázy je 6000-9000 IU tablety žuť a prehltnúť na začiatku jedla, ktoré obsahuje laktózu. Použilo sa aj 2000 IU roztoku pridaných do 500 ml mlieka bezprostredne pred vypitím.

Majú tabletky Lactaid vedľajšie účinky?

Veľmi závažná alergická reakcia na tento liek je zriedkavá. Avšak, dostať okamžite spozorovať lekársku pomoc akýkoľvek príznaky závažnej alergickej reakcie, vrátane: vyrážky, svrbenia/opuchu (najmä tváre/jazyka/hrdla), silného závratu, problémov s dýchaním. Toto nie je úplný zoznam možných vedľajšie účinky.

Odporúča: