Kedy mám užívať lansoprazol v noci?
Kedy mám užívať lansoprazol v noci?

Video: Kedy mám užívať lansoprazol v noci?

Video: Kedy mám užívať lansoprazol v noci?
Video: i Таблетки Лансопрол 30мг Lansoprol 30mg tablets куплено в Украине Ukraine 20211023 2024, Júl
Anonim

Je to bežné vezmite lansoprazol raz denne - prvá vec ráno. Ak ty vezmite lansoprazol dvakrát denne, vziať 1 dávka ráno a 1 dávka večer. Lansoprazol funguje najlepšie, ak vy vziať to 30 minút pred jedlom alebo občerstvením.

Kedy mám užívať lansoprazol?

Lansoprazol znižuje množstvo kyseliny produkovanej vo vašom žalúdku. Vziať svoje dávky 30 minút pred raňajkami, keď je váš žalúdok prázdny. Ak o to budete požiadaní vziať dve dávky denne, vziať prvú dávku 30 minút pred raňajkami a druhú dávku večer.

Za druhé, koľko hodín trvá lansoprazol? Plazmatický eliminačný polčas liečiva je okolo 1,4 do 2 hodiny , ale trvanie akcie je veľa dlhšie. Lansoprazol je viazané asi na 97% do plazmatický proteín. Klírens je znížená u starších pacientov au pacientov s ochorením pečene [29, 30].

Jednoducho povedané, je najlepšie užívať omeprazol ráno alebo v noci?

Je to bežné užívajte omeprazol raz deň , prvá vec v ráno . Nedráždi žalúdok, takže môžete vziať s jedlom alebo bez jedla. Ak ty užívajte omeprazol dvakrát a deň , vziať 1 dávka v ráno a 1 dávka v večer.

Môžete užívať lansoprazol dlhodobo?

Užívate lansoprazol na a dlho - termín základ ( dlhšie ako 1 rok) váš lekár bude asi požiadaj vidieť vy pravidelne tak on môcť skontrolujte ako dobre vy robia. Povedzte svojmu lekárovi, ak vy všimnite si akékoľvek nové príznaky alebo sa niektorý z vašich príznakov zhoršuje.

Odporúča: