Existuje v Španielsku zubná víla?
Existuje v Španielsku zubná víla?

Video: Existuje v Španielsku zubná víla?

Video: Existuje v Španielsku zubná víla?
Video: Город БАРСЕЛОНА. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Júl
Anonim

Tam je č zubná víla v Španielsku - kedy Španielsky deti strácajú a zub , dali to pod ich vankúš a malá myš s názvom Ratoncito Pérez si ho príde vyzdvihnúť a nechá na svojom mieste malý darček alebo peniaze.

Keď to vezmeme do úvahy, kto je zubná víla v Španielsku?

Ratoncito Pérez

Podobne si zubná víla vezme zub alebo ho nechá? Folklór z mnohých kútov sveta nám hovorí, že keď deti prídu o dieťa zub , Mali by ho umiestniť pod vankúš a Zúbková víla navštívia, kým spia, do vziať to stratilo zub a odísť malá platba, najmä ak sú tieto zuby boli udržiavané veľmi čisté a lesklé.

Jednoducho, ktoré krajiny majú zubnú vílu?

V Kórei, Indii, na Haiti, na Taiwane, v Botswane, na Srí Lanke a v Grécku deti hádžu svoje dieťa zuby na strechu ich domu. Niektorí z nich žiadajú potkana (Haiti), veveričku (Srí Lanka), vtáka (India a Kórea) alebo dokonca mesiac (Botswana), aby im priniesli nový, silný zub.

Čo robí zubná víla so všetkými zubami, ktoré zbiera?

The Zúbková víla je veľmi konkrétny o zuby, ktoré zbiera a používa pre svoj hrad, takže ak dieťa zub má dutinu alebo tmavú škvrnu, ona odhodí to zlé zub do ústia veľkej jaskyne, kde bude zabrúsená víla prach. The Zúbková víla je veľmi malý a veľmi tichý.

Odporúča: