Stačí 7 hodín spánku 19 -ročnému dieťaťu?
Stačí 7 hodín spánku 19 -ročnému dieťaťu?

Video: Stačí 7 hodín spánku 19 -ročnému dieťaťu?

Video: Stačí 7 hodín spánku 19 -ročnému dieťaťu?
Video: Test karavanu při -25° . Přenocování v zimě. Jak nezmrznout? 2024, Júl
Anonim

Tvoj Spať Potreby sa zmenia v priebehu Rokov

Väčšina dospelých potrebuje najmenej sedem alebo viac hodiny spánku každú noc. Deti v školskom veku (6 až 13 rokov ): 9 až 11 hodiny spánku . Tínedžeri (14 až 17 rokov ): 8 až 10 hodiny spánku . Mladí dospelí (18 až 25 rokov ): 7 do 9 hodiny spánku.

Navyše, stačí 7 hodín spánku?

Kým spať požiadavky sa mierne líšia od človeka k človeku, väčšina zdravých dospelých potrebuje medzi 7 do 9 hodiny spánku za noc, aby fungovali čo najlepšie. A to napriek predstave, že naše spať potreby s vekom klesajú, väčšina starších ľudí stále potrebuje aspoň 7 hodín spánku.

Ďalej je normálne, že 19 -ročný človek veľa spí? To je normálne pre tínedžerov veľa spať , čiastočne preto, že ich telá a mozgy rastú. Dospievajúci vo veku od 14 do 17 rokov zvyčajne potrebujú osem až desať hodín spať za noc. Po prvé, vaše dieťa môže tvrdiť, že na to nemá dostatok času spať vzhľadom na všetky domáce úlohy a ďalšie povinnosti, ktoré má.

Podobne stačí 20 -ročnému dieťaťu 7 hodín spánku?

Spať požiadavky sa stabilizujú v ranom dospelosti, okolo veku 20 . Jednotlivci sa líšia vo svojich spať potreby, ale väčšina dospelých vyžaduje medzi 7 a 9 hodiny noc, aby ste sa nasledujúci deň cítili poriadne osviežení a fungovali čo najlepšie.

Koľko spánku potrebujú 100 -ročné deti?

sedem až deväť hodín

Odporúča: