Čo je test stolice na mape GI?
Čo je test stolice na mape GI?

Video: Čo je test stolice na mape GI?

Video: Čo je test stolice na mape GI?
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Júl
Anonim

The GI - Test stolice MAP Využíva špičkovú technológiu kvantitatívnej PCR na poskytnutie skutočnej DNA/PCR test stolice . The GI Medzi patogény patria baktérie, parazity a vírusy. Pokračovaním tejto platformy, GI - MAPA meria oportúnne organizmy, normálnu flóru, huby, parazity a gény rezistencie na antibiotiká.

Vzhľadom na to, na čo slúži test GI MAP?

Gastrointestinálny mikrobiálny test Plus (GI-MAP) je prvý a jediný test stolice vo svete bude prebiehať úplná kvantitatívna polymerázová reťazová reakcia (qPCR) na viacerých cieľoch GI vrátane patogénnych a oportúnnych baktérií, červov, kvasiniek, parazitov a komplexných génov rezistentných na antibiotiká

Ďalej, čo znamená DL pri teste stolice? GI-MAP ™ hlási organizmy ako < dl (menej ako zistiteľný limit). Toto prostriedky že v organizme je menej ako 100 buniek na gram. To robí nie priemer že vzorka stolice bol pre tento organizmus nevyhnutne neplatný, ale väčšina baktérií musí byť prítomná vo vyššom počte, aby spôsobila dysbiózu alebo chorobu.

Čo je to mapovanie GI?

GI - MAPA ™ GI - MAPA ™ ( GI -Microbial Assay Plus) je prvou komplexnou analýzou stolice, ktorá obsahuje test DNA/PCR schválený FDA pre GI patogény vykonávané na stolici*. Medzi ciele patogénu patria baktérie, parazity a ďalší prvý na trhu, vírusy! Baktérie. Vírusy.

Vzťahuje sa poistenie na test GI MAP?

Mapa GI ™ PLUS mikrobiálny test. Pacienti s poistenie : S PPO poistenie plánovať s pokrytie pre laboratóriá mimo siete a odpočítateľné položky, vaše copay je 179 dolárov za Mapa GI , GI Len pre patogény je cena 99 dolárov a Mapa GI s doplatkom pridaným za zonulín je 208 dolárov, doplatok v podobe doplnku so zonulínom je 29 dolárov.

Odporúča: