Obsah:

Čo je Silapap dieťa 160 mg 5 ml tekutiny?
Čo je Silapap dieťa 160 mg 5 ml tekutiny?

Video: Čo je Silapap dieťa 160 mg 5 ml tekutiny?

Video: Čo je Silapap dieťa 160 mg 5 ml tekutiny?
Video: Солнечный инвертор Sila pro 3600 mh тестирую нагрузкой! 2024, Júl
Anonim

Detská tekutina Silapap

Účinná látka: acetaminofén 160 mg (v každom 5 ml (TSP)) Účel: Prípravok zmierňujúci bolesť/znižujúci horúčku. Použitie Na zníženie horúčky a na dočasnú úľavu od menších bolestí a bolestí spôsobených: Svalové bolesti.

Jednoducho povedané, na čo sa používa Silapap dieťa 160 mg 5 ml tekutiny?

Táto droga je použité na liečbu miernej až stredne silnej bolesti (od bolesti hlavy, menštruácie, bolesti zubov, chrbta, osteoartritídy alebo bolesti a bolesti z prechladnutia/chrípky) a na zníženie horúčky. Vezmite tento výrobok ústami podľa pokynov.

Podobne, čo je Silapap Acetaminophen 160 mg 5 ml liq? Silapap ( acetaminofén ) 160 mg / 5 ml Liq . Doplňte teraz Žiadosť Rx. Bežné použitia: Používa sa na zmiernenie bolesti a horúčky. Tento liek má varovanie FDA.

Navyše, čo je Silapap pre deti?

Silapap pre deti Kvapalina. Účinná látka: acetaminofén 160 mg (v každých 5 ml = 1 čajová lyžička) Účel: Úľava od bolesti/znižovanie horúčky. Použitie dočasne zmierňuje menšie bolesti v dôsledku: bežného nachladnutia.

Na čo sa Silapap používa?

Použitie . Táto droga je zvyknutý liečiť miernu až stredne silnú bolesť (od bolestí hlavy, menštruácie, bolestí zubov, chrbta, osteoartrózy alebo bolestí a bolestí pri nachladnutí/chrípke) a na zníženie horúčky.

Odporúča: