Prečo listy uhorky žltnú?
Prečo listy uhorky žltnú?

Video: Prečo listy uhorky žltnú?

Video: Prečo listy uhorky žltnú?
Video: Ivan Hričovský: PREČO ŽLTNÚ LISTY ČEREŠNE? 2024, Júl
Anonim

Tam je ďalší dôvod, že tvoj uhorka rastliny žltnú . Môže mať nedostatok dusíka, čo vedie k bledému alebo žltnúce listy ako aj spomalený rast. Nedostatok dusíka môcť zabiť svojho rastlina ak podmienka je ťažké. Pri rozklade na pôdu uvoľňujú z pôdy dusík.

Podobne sa môžete opýtať, prečo moje uhorky žltnú?

Kedy uhorky dozrejú, ich zelené zafarbenie vyrobené z chlorofylu začne slabnúť, čo má za následok a žltnutie pigment. Uhorky zhorknúť s veľkosťou a žlté uhorky vo všeobecnosti nie sú vhodné na konzumáciu. A žltá uhorka môže byť tiež dôsledkom vírusu, príliš veľkého množstva vody alebo nerovnováhy živín.

sú epsomské soli dobré pre uhorky? Môžeš použiť Epsomské soli ako spôsob, ako ich ozeleniť a dať im impulz. V ceste vám postačí jedenkrát, stredná sezóna pre vaše ťažké kŕmne rastliny Epsomské soli . Napriek tomu, čo ste mohli počuť, Epsomské soli práca. To platí pre kontajnerové aj pozemné výsadby uhorky.

Podobne sa pýta, ako často mám polievať uhorky?

Uhorky sú dynamickí pestovatelia, a preto potrebujú 1 až 2 palce voda za týždeň, v závislosti od počasia a vlastností vašej pôdy. Kľúčom je do udržujte pôdu stále mierne vlhkú. Voda hlboko asi raz alebo dvakrát týždenne - a viac často ak pestujete v piesočnatej pôde.

Môžete jesť žltú uhorku?

Žlté uhorky pestované na konzumáciu čerstvé (nazývané krájače) a tie, ktoré sú určené na nakladanie (nazývané nakladače), sú podobné. Aj keď sú semená jedlé a výživné, niektorí ľudia radšej nie jesť ich. Aby ste ich ľahko odstránili, odrežte uhorka pozdĺžne a špičkou lyžice ich jemne naberajte.

Odporúča: