Čo je niacinát chrómu?
Čo je niacinát chrómu?

Video: Čo je niacinát chrómu?

Video: Čo je niacinát chrómu?
Video: (4. ČASŤ) ZSSR žije. Nový svetový finančný systém. 2024, Júl
Anonim

Niacinát chrómu znižuje krvné hladiny prozápalových cytokínov (TNF-α, IL-6, CRP), oxidačného stresu a hladiny lipidov u diabetických potkanov a javí sa ako účinnejšia forma Cr3+-doplnenie.

Na čo sa okrem toho používa nikotinát chrómu?

Chróm bol pikolinát použité v alternatívna medicína na liečbu chróm nedostatok, ako pomoc pri kontrole hladiny cukru v krvi u ľudí s cukrovkou alebo prediabetikom, na zníženie hladiny cholesterolu a ako doplnok na chudnutie.

Následne je otázkou, čo je Chromax chróm? Chróm pikolinát je forma minerálu chróm ktoré nájdete v doplnkoch. Mnoho z týchto produktov tvrdí, že zlepšujú metabolizmus živín a spôsobujú chudnutie.

Chróm tiež spaľuje tuky?

Chromium je minerál, ktorý zvyšuje hladinu inzulínu, hormónu, ktorý je dôležitý pre premenu jedla na energiu. Takže existujú tvrdenia, že chróm doplnky môžu znížiť vašu chuť do jedla, pomôcť vám horieť viac kalórií, obmedzte svoje telo tučný a zvýšiť svoju svalovú hmotu.

Je chrómový doplnok bezpečný?

Existujú dve formy chróm : trojmocné chróm a šesťmocné chróm . Prvý sa nachádza v potravinách a doplnky a je bezpečné pre ľudí. Druhým je známy toxín, ktorý môže spôsobiť kožné problémy a rakovinu pľúc.

Odporúča: