Obsah:

Aké sú vedľajšie účinky lieku vistaril?
Aké sú vedľajšie účinky lieku vistaril?

Video: Aké sú vedľajšie účinky lieku vistaril?

Video: Aké sú vedľajšie účinky lieku vistaril?
Video: 🎁Review about VISTARIL: Side effects, dosage (25 mg, 50 mg, 10 mg), uses (anxiety) 2024, Júl
Anonim

Časté vedľajšie účinky lieku Vistaril zahŕňajú:

  • závrat ,
  • ospalosť ,
  • rozmazané videnie,
  • suché ústa ,
  • žalúdočná nevoľnosť,
  • alebo bolesť hlavy.

Podobne je vistaril svalový relaxátor?

Hydroxyzín preukázal bronchodilatačnú aktivitu (otvorenie dýchacích ciest); antihistaminické (zmierňuje príznaky alergie vrátane svrbenia), antiemetické (zmierňuje nevoľnosť a vracanie) a analgetické (zmierňujúce bolesť) účinky; aj kostrové sval relaxácia.

Podobne, je hydroxyzín to isté ako Xanax? Hydroxyzín a Xanax ( alprazolam ) sa používajú na liečbu úzkosti. Hydroxyzín a Xanax patria do rôznych tried liekov. Hydroxyzín je antihistaminikum s anticholinergickými (sušiacimi) a sedatívnymi vlastnosťami a Xanax je liek proti úzkosti v triede benzodiazepínov. Značka pre hydroxyzín je Vistaril.

Okrem toho, na čo je liek vistaril?

Hydroxyzín sa používa na liečbu svrbenia spôsobeného alergiami. Je to antihistaminikum a funguje tak, že blokuje určitú prírodnú látku (histamín), ktorú vaše telo vytvára počas alergickej reakcie. Na liečbu sa môže krátkodobo použiť aj hydroxyzín úzkosť alebo vám pomôže cítiť sa ospalý/uvoľnený pred a po operácii.

Čo robí hydroxyzín s mozgom?

Hydroxyzín je v triede liekov nazývaných antihistaminiká. Funguje tak, že blokuje pôsobenie histamínu, látky v tele, ktorá spôsobuje alergické príznaky. Funguje to aj znížením aktivity v mozgu.

Odporúča: