Aké choroby spôsobuje Staphylococcus epidermidis?
Aké choroby spôsobuje Staphylococcus epidermidis?

Video: Aké choroby spôsobuje Staphylococcus epidermidis?

Video: Aké choroby spôsobuje Staphylococcus epidermidis?
Video: Колонии staphylococcus epidermidis-стафилококка эпидермального 2024, Júl
Anonim

Septikémia a endokarditída sú tiež choroby Spojené s S . epidermidis . Ich symptómy siahajú od horúčky, bolesti hlavy a únavy až po anorexiu a dýchavičnosť. Septikémia je obzvlášť rozšírená v dôsledku neonatálnych infekcií, najmä pri veľmi nízkej pôrodnej hmotnosti.

Okrem toho, aké infekcie spôsobuje Staphylococcus epidermidis?

Staph . epidermidis je bežný spôsobiť z infekcie zahŕňajúce usadené cudzie zariadenia, chirurgickú ranu infekcie a bakteriémia u pacientov s oslabenou imunitou. Ich okultná povaha infekcie a nízka virulencia organizmu sťažujú diagnostiku a liečbu.

Rovnako tak, ako Staphylococcus epidermidis ovplyvňuje telo? Tieto baktérie väčšinou nespôsobujú žiadne problémy alebo majú za následok relatívne malé kožné infekcie. ale stafylokoka infekcie sa môžu stať smrteľnými, ak baktérie preniknú hlbšie do vášho tela telo , ktoré sa dostanú do krvného obehu, kĺbov, kostí, pľúc alebo srdca.

Tiež sa pýtate, je Staphylococcus epidermidis dobrý alebo zlý?

Staphylococcus epidermidis a iné koaguláza-negatívne stafylokoky (CoNS), kedysi považovaný za nepatogénne komenzálne organizmy, sú dnes jasne uznávané ako potenciálne skutočné patogény, najmä u hospitalizovaných pacientov a pacientov s voľne žijúcimi cudzími telesami.

Môže Staphylococcus epidermidis spôsobiť UTI?

Výsledky: S . epidermidis bol identifikovaný ako príčinný organizmus UTI u detí so zákl močové cesty abnormality. Záver: Spôsobené UTI od S . epidermidis u predtým zdravého dieťaťa by sa nemalo považovať za kontaminant a ďalšie spracovanie močové cesty je indikovaná abnormalita.

Odporúča: