Kto vyrába Adlyxin?
Kto vyrába Adlyxin?

Video: Kto vyrába Adlyxin?

Video: Kto vyrába Adlyxin?
Video: Сознание и Личность. От заведомо мёртвого к вечно Живому 2024, Júl
Anonim

PARÍŽ, 27. júla 2016 / PRNewswire / - Spoločnosť Sanofi dnes oznámila, že americký úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) schválil Adlyxín ™ (lixisenatide), injekcia agonistu GLP-1 receptora jedenkrát denne počas jedla indikovaná ako doplnok diéty a cvičenia na liečbu dospelých s diabetom 2. typu.

Navyše, kto vyrába lixisenatid?

Lixisenatid . Lixisenatid (obchodný názov Lyxumia v Európe a Adlyxin v USA a vyrába spoločnosť Sanofi) je injekčný agonista receptora GLP-1 na liečbu diabetu typu II jedenkrát denne.

Následne je otázkou, ako používate Adlyxin? Spravovať ADLYXÍN subkutánnou injekciou do brucha, stehna alebo nadlaktia jedenkrát denne. S každou dávkou striedajte miesta vpichu. Nie použitie rovnaké miesto pre každú injekciu. Informujte pacientov, aby si podali injekciu ADLYXIN do jednej hodiny pred prvým jedlom dňa, najlepšie rovnaké jedlo každý deň.

Jednoducho, kto vyrába liraglutid?

Inkretínové mimetikum liraglutid ( Victoza , Novo Nordisk) bol schválený v USA v januári 2010 ako doplnková terapia k diéte a cvičeniu u dospelých s diabetom 2.

Na čo sa používa lixisenatid?

Lixisenatid je injekčný liek na cukrovku, ktorý pomáha kontrolovať hladinu cukru v krvi. Tento liek pomáha vášmu pankreasu produkovať inzulín efektívnejšie. Lixisenatid je použité spolu s diétou a cvičením na zlepšenie kontroly hladiny cukru v krvi u dospelých s cukrovkou 2. typu.

Odporúča: