Obsah:

Čo je to ženský vonkajší katéter?
Čo je to ženský vonkajší katéter?

Video: Čo je to ženský vonkajší katéter?

Video: Čo je to ženský vonkajší katéter?
Video: Co Je To Za Devcatko (Who Is This Girl) 2024, Júl
Anonim

Mäkké, pružné ženský vonkajší katéter pre ženy, ktoré sú umiestnené medzi Žena stydké pysky a zadok. Po napojení na zdroj vákua odvádza nízkotlakové sanie moč preč z tela. Je navrhnutý tak, aby sa používal v ležiacej polohe, v ľahu na boku, v ľahu alebo v sede.

Tiež viete, čo je to katéter PureWick?

PureWick Systém. PureWick je vonkajšia žena katéter . Nemocnice, opatrovateľské domy a pacienti pripútaní doma majú teraz riešenie pre ženy pripútané na lôžko a invalidný vozík. Mäkký, flexibilný, vonkajší jednorazový „knôt“je pripojený k kontinuálnemu nízkotlakovému čerpadlu.

Ako funguje katéter PureWick? Navrhnuté tak, aby pomohli udržať pokožku suchú PureWick Vákuová stanica ™ DryDoc ™ jemne vtiahne moč z knôtu do uzavretej zbernej nádoby. The PureWick ™ Systém pomáha zaistiť pokojný spánok. The PureWick ™ Systém je systém zberu moču, ktorý Tvorba mimo tela.

Len tak, ako používate ženský katéter?

Vložte katéter:

  1. Jednou rukou držte stydké pysky od seba. Druhou rukou pomaly vložte katéter do meatusu.
  2. Jemne zatlačte katéter asi 3 palce do močovej trubice, kým nezačne vytekať moč. Keď začne prúdiť moč, zatlačte katéter o 1 palec nahor a držte ho na mieste, kým sa moč nezastaví.

Ako vložíte PureWick?

S mäkkou gázou obrátenou k pacientovi vyrovnajte distálny koniec PUREWICK ® Ženský externý katéter na gluteálny rázštep. Jemne zastrčte stranu mäkkej gázy medzi oddelené gluteus a stydké pysky. Zaistite, aby bol vrch gázy zarovnaný s lonovou kosťou.

Odporúča: